Genius (uit Latijn: 'voortbrenger') komt uit de Romeinse tijd waarbij iedereen zijn persoonlijke beschermengel of –geest had. Mannen werden beschermd door hun Genius, terwijl vrouwen beschermd werden door hun Iuno. Deze geesten beschermden en begeleiden de mensen van wieg tot aan het graf.

Genius is daarbij ook de engelse vertaling van Genie. Een persoon met een buitengewone begaafdheid die uitsteekt boven het gemiddelde. Met deze twee grondverklaringen is Genius een logische naam voor onze vereniging van hoger opgeleide homo- en biseksuele mannen en vrouwen. Wij voelen ons niet verheven boven anderen, maar kunnen door ons netwerk elkaar ondersteunen in situaties waarin we boven de norm uitsteken.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.