buitenkant350Genius nodigt je van harte uit om op zondag 15 januari 2012 vanaf 17.00 uur (tot ongeveer 20.00 uur) tezamen met alle (kandidaat-)leden een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Dit keer is daarvoor een fantastische locatie gevonden: het Van der Togt Museum te Amstelveen. Het museum zal die avond uitsluitend voor Genius geopend zijn. Tijdens onze nieuwjaarsreceptie zal Jan Verschoor aanwezig zijn, de huidige directeur van het museum.

Het Van der Togt Museum is gelegen in het oude dorp van Amstelveen. Het adres is: Dorpsstraat 50 (1082 JE) Amstelveen. Zie bijgevoegde kaart voor de exacte locatie. Op de website van het museum staat ook een uitgebreide routebeschrijving (www.jvdtogt.nl/route.htm). (Vrij) parkeren met de auto in de buurt is mogelijk. Let op dat als je met het openbaar vervoer komt het vanaf het busstation van Amstelveen nog een aardig stukje lopen is!

Het museum toont kunst van moderne en hedendaagse kunstenaars. Het heeft een bijzondere collectie van kunstvoorwerpen van glas. De collectie van het museum groeit gestaag mede door de Vrienden van het Museum Jan Van der Togt.

kaart350

 

binnen350Tijdens onze nieuwjaarsreceptie zal er een tentoonstelling zijn van de bekende schilder Anton Heijboer. Het betreft schilderijen uit de eigen collectie van de kunstenaar (Heijboer Foundation).
Omdat het werk van Heijboer niet altijd door iedereen volledig te doorgronden is, is hiervoor een expert uitgenodigd (drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin van Bureau Boeiend), die aan de hand van een diavoorstelling en interactieve vragen onze geniale mening over kunst (en die van Heijboer in het bijzonder) aan discussie onderhevig zal maken.

 

Zoals het met tradities gebruikelijk is, zal ook onze voorzitter, Marcel Sanderse, natuurlijk de nieuwjaar toespraak houden. Hij zal kort stilstaan bij het afgelopen jaar, maar vooral zal de blik op de toekomst gericht zijn.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal er een aangeklede borrel zijn, verzorgd door een goede cateraar (Cateringbedrijf Tavolare te Muiderberg). Er zal een bubbelend onthaal zijn bij binnenkomst. Alle hapjes en drankjes zijn inbegrepen bij de toegangsprijs van € 16,50 per persoon.

Opgeven voor de nieuwjaarsreceptie is voor leden en kandidaat-leden mogelijk via de site van Genius. http://www.genius.nl/component/registrationpro/?view=event&did=50

De administratie wordt gedaan door: Arnaud Perrotin . Voor vragen kun je contact opnemen met Bart Onclin . De aanmelding is definitief bij overmaking van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer: .

 

Kort samengevat het programma:

17.00 uur ontvangst in het museum;
17.30 uur openingswoord door de organisator
17.40 uur inleiding op de kunst door K. Dobrowolski-Onclin;
18.10 uur toespraak door de voorzitter;
20.00 uur einde van de borrel en sluiting van het museum.

Kledingadvies: tenue de ville

http://www.genius.nl/component/registrationpro/?view=event&did=500

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.