rejuvenationEen terugkerende discussie bij Genius is de gemiddelde leeftijd van de leden en de vraag of daar iets aan gedaan moet worden. Dit onderwerp kwam ook weer naar voren bij de enquête die vorig jaar onder de leden gehouden werd: de meningen waren verdeeld. Daarom leek het een goed idee dit onderwerp verder uit te diepen als thema bij de jaarlijkse Dies in oktober! Oftewel de Dies draait dit jaar om: Verjonging.  Wat houdt dit in?
 
Verjonging is op diverse manieren op te vatten en de sprekers zullen er dan ook hun eigen visie op presenteren. Is het nodig jongere leden aan te trekken en zo ja, hoe doe je dat? Welke organisaties zijn hier meer mee bezig geweest en hadden ze succes? Waarom zou je willen verjongen? Wat zoeken jongeren bij een netwerkclub? Na beantwoording van deze serieuze vragen wordt het middagprogramma na de pauze wat luchtiger van toon. Het zal meer over uitstraling en uiterlijk gaan, geïllustreerd aan de hand van uiteenlopende voorbeelden. Met als uitsmijter een bekende Nederlandse die het begrip verjonging wel zeer letterlijk neemt. Na het diner wordt de draad weer opgepakt en is er een optreden van een cabaretier met een geheel eigen interpretatie van het thema. Verdere programmadetails volgen half september op de Genius site. 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.