social_media_1Sociale Netwerken & Sociale Media, wat heb je eraan?Genius maandactiviteit, zaterdag 27 augustus in Amsterdam
  • Wat zijn sociale media nou eigenlijk?
  • Wie ben ik online?
  • Hoe kan ik het inzetten, zowel zakelijk als persoonlijk?
  • Door de bomen het bos weer zien: waar te beginnen?
  • Hoe kan het tijdwinst opleveren? (en niet weer iets dat ik moet bijhouden!)
  • Netwerken, communities, kringen, groups, clubs: wat is het verschil?
  • Privacy versus zichtbaarheid
  • Enz.
Social media kent een stormachtige opkomst en is inmiddels goed ingeburgerd in Nederland. Ons kleine kikkerlandje staat op de wereldranglijst op nummer 1 qua gebruik van online en sociale media. Iedereen die je ontmoet stuurt nu gelijk een LinkedIn verzoek, een friendrequest via Facebook of volgt je op Twitter … Nu we de nieuwigheid voorbij zijn organiseert Genius opnieuw een Social Media event. Speciale aandacht hierbij voor het gebruik bij online profilering, netwerken en eigen zichtbaarheid optimaliseren. Daarnaast veel aandacht voor de toepassing van sociale communicatie. Hoe verschilt dit met traditionele communicatie en waar ligt de scheidslijn tussen werk en privé? Uiteraard worden deze vraagstukken vertaald naar de uitdagingen die de Genius leden ervaren als gay professionals.

We hebben twee interessante sprekers bereid gevonden om hun visie hierover te presenteren:
Marion Mulder heeft een hele ING-carrière op haar naam en is als projectmanager betrokken bij ING Global Diversity. Ze heeft haar eigen bedrijf MuldiMedia waarmee ze bedrijven en organisaties helpt bij vraagstukken die te maken hebben met inzet, impact en toekomst van internet technologie, sociale innovatie en sociale netwerken in het bedrijfsleven. Tevens is ze o.a. bestuurslid van Company Pride Platform. Een Geek Girl die gek is op gadgets!
Robin Oudheusden is na zijn carrière als escalatie manager bij XS4ALL begonnen als social media consultant voor zijn eigen bedrijf PandoraMedia. Hij is gespecialiseerd in klantperceptie en klantverwachting en ondersteunt bedrijven bij de implementatie van social media strategie. Daarnaast is hij leraar bij Lectric opleidingen, fervent blogger op 10amsocial.nl en natuurlijk druk twitteraar!
Programma
13.00 ontvangst met koffie, thee in Casa400 Amsterdam
14.00 Social Netwerken, Social Media door Marion Mulder
15.00 koffiebreak
15.30 Effectief Communiceren met Social Media door Robin Oudheusden
16.30 Praktische toepassing en vragen
17.00 borrel in bar Upstairs (in Casa400)
18.00 diner in restaurant Circles (in Casa400)
Locatie
Casa400
Eerste Ringdijkstraat 4
1097 BC AMSTERDAM
Op enkele minuten loopafstand van station Amsterdam Amstel.
www.casa400.nl
Kosten
Deelname aan de gehele dag inclusief borrel en diner: € 40 Deelname aan het middagprogramma inclusief de borrel €10
Alleen diner: € 30

Aanmelden
Leden
kunnen zich alleen aanmelden via de website: http://www.genius.nl/component/registrationpro/?view=event&did=45
Kandidaat-leden kunnen zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden met een cc-mailtje aan hun begeleider binnen de BC.

Bedrag graag overmaken naar o.v.v. de voor- en achternaam van de deelnemer(s). (Het rekeningnummer is alleen zichtbaar als je ingelogged bent.) Denk eraan dat de aanmelding pas geldt als de betaling binnen is. Geef ook aan indien je dieetwensen hebt.

Tot zaterdag 27 augustus!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.