huisvanbrienenAanstaande zaterdag 8 oktober 2011 vindt een bijzondere kandidaat-ledenborrel plaats. 

Bezoek Huis van Brienen - Huis Van Brienen, een uitzonderlijk grachtenhuis aan de Herengracht in Amsterdam, heeft een interieur dat gerangschikt is in de top 100 van belangrijkste interieurs in Nederland. De tijd lijkt er dan ook te hebben stilgestaan. Het huis is eigendom van Vereniging Hendrick de Keyser, de restaurerende instelling die zich inzet voor het behoud van bijzondere huizen. architectuurhistoricus bij Hendrick de Keyser, neemt ons mee op een tour door dit bijzondere huis.

Kandidaatledenborrel bij het Prins Bernhard Cultuurfonds - Dit keer bij uitzondering niet in de Schreierstoren maar in een prachtig grachtenpand aan de Herengracht te Amsterdam waarin het Prins Bernhard Cultuurfonds is gehuisvest. Het Cultuurfonds is een particulier fonds dat projecten ondersteunt op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Nederland. adjunct-directeur van het Prins Bernhard Cultuurfonds, geeft een korte uitleg over het werk van het fonds. Bij mooi weer (sic!) borrelen we in de tuin! De kandidaatleden-borrel is bedoeld voor kandidaat-leden, introducés en Genius leden om in ontspannen sfeer samen te borrelen en kennis te maken met elkaar en Genius. Enkele drankjes zullen je worden aangeboden door de Vereniging.

Datum, tijd en plaats: zaterdag 8 oktober 2011, van 16.00 tot 19.00 uur

 

16.00 uur (stipt): rondleiding Huis Van Brienen, Herengracht 284, Amsterdam.

17.00 tot uiterlijk 19.00 uur: borrel bij het Prins Bernhard Cultuurfonds, Herengracht 476, Amsterdam.

per e-mail van je of je aanwezig zult zijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij aan of je deelneemt aan beide onderdelen van het programma of alleen aanwezig bent bij de borrel. Het aantal plaatsen is beperkt tot 40, dus meld je snel aan. Bij grote belangstelling hebben kandidaat-leden voorrang! Als je kandidaat-lid of nieuw lid bent en mee wilt helpen met de organisatie van deze activiteit, dan horen wij dat graag.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.