MidZomerGracht FestivalVoor het tweede jaar staat Genius op het MidZomerGracht festival, waarbij we een vrije-inloop-borrel organiseren op zaterdag 21 juni 2008. Lokatie is bar/lounge Delano, Mariaplaats, Utrecht. Alle Genius-leden zijn van harte uitgenodigd om bij de borrel te zijn. We verwachten veel belangstellenden voor wie het dan leuk is met Genius-leden te kunnen spreken. De borrel begint om 16u en duurt tot ongeveer 18u30. Na afloop zijn er diverse feesten in de stad zijn - voor kaartverkoop zie www.pann.nl

Hieronder zie je de pagina uit de festivalkrant over onze borrel

midzomergracht.jpg 

 

Het MidZomerGracht festival is eens per jaar een podium zijn waarop alle Utrechtse homo-organisaties zich gemeenschappelijk kunnen presenteren. én het wil de maatschappelijke tolerantie jegens homoseksualiteit vergroten door de culturele aspecten ervan toegankelijk te maken voor een groot publiek.

Belangstellenden kunnen zich per email aanmelden bij Genius. Genius-leden kunnen zich via het Genius intranet aanmelden.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.