Traditiegetrouw organiseert Genius ieder jaar het kerstdiner. Dit jaar heeft de AC een bijzonder mooie én historische plek uitgekozen. Het kerstdiner 2018 vindt plaats in de balzaal van Paushuize te Utrecht.

Paushuize ontleent zijn naam aan Adriaan Boeyens, beter bekend als Paus Adrianus VI, de eerste en enige Nederlandse Paus. Het huis in Utrecht dat hij in 1517 had gekocht en grondig had laten verbouwen, heeft hij echter nooit gezien. Na zijn dood werd het huis door de inwoners van Utrecht "Paushuize" genoemd.

Tegenwoordig is Paushuize eigendom van de Provincie Utrecht. Onze gastheer, het gerenommeerde ‘Huize Molenaar’ uit Utrecht heeft het exclusieve recht om diners in Paushuize te organiseren.

Het bestuur en de AC van Genius nodigt jullie uit voor een bijzondere avond. Na een ontvangst met champagne in de salons wordt de mogelijkheid geboden om Paushuize te bezichtigen. Uiteraard onder begeleiding van een deskundige gids. Na de rondleidingen wordt in de prachtige balzaal een prachtig 4 gangen kerstdiner geserveerd bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Dit diner is inclusief bijpassende wijnen en wordt afgesloten met koffie of thee en huisgemaakt zoet.

Specifieke dieetwensen en allergieën graag vermelden bij opgave.

Kleding advies: black tie of tenue de ville

Paushuize ligt op 10 minuten wandelafstand van Centraal Station Utrecht. Parkeren kan in de Springgarage, gelegen op 5 minuten wandelafstand.

Graag tot 8 december!

Programma

18.30  - 19.00 Ontvangst in de salons van Paushuize met een glas champagne,   versnaperingen en een culinaire verrassing van de chef
19.00 -  20.00 Rondleidingen Paushuize o.l.v. een gids (30 minuten per groep)
20.00 – 23.00 Kerstdiner in de balzaal van Paushuize: 4 gangen kerstdiner met bijpassende wijnen – afgesloten met koffie of thee en huisgemaakt zoet.

Locatie en bereikbaarheid

Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49, 3512 HE Utrecht. Goed te bereiken vanaf Centraal Station Utrecht (10 minuten te voet). Betaald parkeren op de gracht of in parkeergarage Springweg (10 minuten te voet).

Kosten

Het kerstdiner inclusief 1 welkomstdrankje, rondleiding o.l.v. een gids, 4 gangen kerstdiner inclusief wijnen, koffie & zoet kost Genius (aspirant)leden 70 euro. Introducés dragen 85 euro bij. Plaatsen zijn beschikbaar tot een maximum van 70 personen. De AC verwacht een grote belangstelling voor deze zeer bijzondere avond, dus wacht niet te lang met je aanmelding via de Genius website.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.