mzg2018Genius gaat naar het Midzomergracht Festival te Utrecht. Ga je met ons mee?

Utereg m'n stadsie daar gebeurt van alle hand

het bruist aan alle kant in het hartsie van het land

 

---
In het kort

Datum: zaterdag 16 juni
Locatie:
Centraal Museum en BodyTalk Utrecht
Tijdstip: 11:.00 tot 16:.00
Tickets: middagprogramma en lunch € 15,00 per persoon, borrel € 7,50 per persoon.
---

Jan Taminiau in het Centraal Museum
Allereerst een beetje ‘cultuur’ snuiven in het Centraal Museum. We gaan naar ‘Jan Taminiau: Reflections’, een grootse tentoonstelling over het werk van Jan Taminiau. 

Aan de hand van tientallen topstukken wordt de rijkdom en diepte van het werk van Taminiau getoond. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland.

Jan Taminiau (Goirle, 1975) staat bekend om zijn gebruik van traditionele, ambachtelijke handwerk & productietechnieken, unieke originele, materialen en stofbewerkingen, naast zijn liefde voor esthetiek. Mede hierdoor ontving hij in 2014 de Grand Seigneur, de belangrijkste Nederlandse modeprijs. Het klassieke en vrouwelijke combineert Taminiau met het conceptuele en experimentele. Hierdoor werd hij al kort na het oprichten van zijn label JANTAMINIAU in 2004 geliefd bij clientèle over de hele wereld. 

We hebben voor Museumkaarthouders al een aantal toegangskaarten gereserveerd voor het timeslot 11:00 - 11:45 uur. Geef bij je aanmelding aan of je een Museumkaart hebt, dan zorgen wij voor een kaartje. Vergeet NIET de Museumkaart zaterdag bij je te hebben; zonder Museumkaart geen toegang.

Heb je geen Museumkaart? Graag zelf via de website van het Centraal Museum een toegangskaart bestellen á € 13,50.

Lunch in BodyTalk
Na het museum wandelen we langs de Oude Gracht naar BodyTalk (Oudegracht 64). Hier gebruiken we een eenvoudige doch voedzame lunch, drie broodjes en twee kopjes koffie of thee per persoon. 

Na de lunch beginnen we al vroeg met de borrel, om klaar te staan voor de Canal Parade. (www.utrechtcanalpride.nl) Er staat een plastic glaasje gevuld met prosecco voor je klaar (sorry, die daag geldt er een ‘glas’ verbod in Utrecht!). We hebben een paar simpele borrelhapjes, kaas en worst voor jullie besteld. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. 

Voor deze borrel zijn apart kaarten beschikbaar. Zonder opgave voor de borrel geen toegang tot de werfkelder van BodyTalk.

Nog even Utrecht in?
Er is nog van alles te doen in Utrecht, tot 23:00 uur bijvoorbeeld een Street Party georganiseerd op het Domplein midden in de stad! Gehost door de bekendste gay-café’s van Utrecht: BodyTalk en Café Kalff! Van 14.00 tot 23.00 uur kun je dansen en genieten van optredens en dj’s op het podium. Entree voor dit evenement is gratis. Bekijk hier de rest van het programma (https://www.midzomergracht.nl/programma)

Programma
11:00 – 11:45 uur - Jan Taminiau: Reflections (Centraal Museum)
13:00 – 14:00 uur – Lunch (BodyTalk, Oudegracht 64)
14:00 – 16:00 uur – Borrel en einde programma

Tickets

 - Middagprogramma en lunch € 15,00 per persoon.

Kaarten ‘Reflections’ graag zelf bestellen of je Museumjaarkaart meenemen

Lunch is drie broodjes en twee kopjes koffie of thee per persoon

- Borrel € 7,50 per persoon.

Inclusief glaasje prosecco en borrelhapjes

Overige drankjes voor eigen rekening

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.