geniusextraGenius nodigt jullie allen van harte uit op zaterdag 24 september bij Pension Homeland op het Marineterrein te Amsterdam. Extra speciaal, want we combineren de activiteit met een extra ingelaste Algemene Leden Vergadering.Marineterrein Amsterdam
Pension Homeland is gelegen op het Marineterrein Amsterdam, een historisch gebied dat vanaf de 17e eeuw gebruikt is door de Koninklijke Marine en de voorloper van de Marine, de Admiraliteit van Amsterdam. De Marine gaat het terrein stap voor stap verlaten, waarbij het gebied wordt ‘teruggegeven’ aan de stad Amsterdam.

Een nieuwe voorzitter, een nieuw bestuur
Genius heeft eveneens een rijke historie. De vereniging bestaat in 2017 maar liefst 25 (!) jaar. En ook bij Genius is er een tijd van komen en gaan. Na jarenlang voorzitter te zijn geweest, zal Gijsbert ter Kuile de voorzittershamer overdragen aan Bas van Haren. Ook zullen er nieuwe bestuursleden toetreden tot het bestuur. Een mooie kans om het nieuwe bestuur te ontmoeten en te peilen over de koers voor de komende jaren! Tevens worden de jaarstukken van 2015 vastgesteld. 

Rondleiding, borrel en diner
Na de ledenvergadering vindt er een rondleiding plaats over het Marineterrein. Deze wordt verzorgd door Hans Bartelsman, voormalig plaatsvervangend commandant van het Marine Etablissement Amsterdam. Deze rondleiding zal een uur duren en zal ons leiden van de Voorwerf naar de Oosterdokskade; en door de geschiedenis: van de Admiraliteit tot de Koninklijke Marine. Daarna zal er een borrel plaatsvinden in de bar van Pension Homeland. Tijd om te proosten op het nieuwe bestuur!

Voor degenen die willen nagenieten, kunnen blijven dineren bij Homeland, met uitzicht over het Oosterdok.

Programma-overzicht

vanaf 14:00: ontvangst met koffie & thee
14:30 - 16:00: Algemene Ledenvergadering in Pension Homeland
16:00 - 17:00: Rondleiding over het Marineterrein
17:00 - 18:30: Borrel in de bar van Pension Homeland
18:30: Diner in Pension Homeland

 

Locatie en bereikbaarheid

Pension Homeland
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam
http://pensionhomeland.com

Omdat Pension Homeland op het voormalig Marineterrein ligt en dus in een “nieuw” stukje Amsterdam, kunnen sommige navigatie systemen de locatie nog niet goed vinden.

Met het openbaar vervoer:

Bus 22; halte Kattenburgerplein.
Bus 48 en 246; halte Kattenburgerstraat.
Tram 26; halte Muziekgebouw Bimhuis of halte Kattenburgerstraat.

 

Kosten

Deelname ALV: kostenloos
Deelname ALV, rondleiding en borrel*: € 12,50
Deelname ALV, rondleiding, borrel* en 3-gangen diner: € 48,-

* Iedereen krijgt voor de borrel twee consumptiemuntjes. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.
** De drankjes bij het diner zijn voor eigen rekening.

 

Aanmelden

Deelname van de ALV is geheel kostenloos en alleen toegankelijk voor Genius-leden (introducees zijn welkom om aan te haken bij de rondleiding en de borrel).

Leden en kandidaat-leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website. Meld een eventueel meekomende partner of andere gast ook aan via de website. Als je geen (kandidaat-)lid bent kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.