ALV 2016Begin april, als de armeluisorchidee en het wildemanskruid in bloei staan en de bloesems van wilde appelbomen het voorjaar aankondigen, kijken we met Genius terug en vooruit. Een nieuwe lente, een nieuw geluid? Jawel, dan is het weer tijd voor de jaarlijkse ledenvergadering, de ALV.

Op zaterdag 2 april vindt de ALV plaats bij Stempels in Haarlem op het Klokhuisplein. Met uitzicht op de Bavo-kerk in een stemmig regenteske omgeving, eeuwenoude lambriseringen en tegelhaard inbegrepen. Vanuit het eigen zaaltje 'De Drukkerij' kun je de Bavokerk bijna aanraken. Stempels is gevestigd in de voormalige drukkerij en lettergieterij Koninklijke Joh. Enschedé.De middag bestaat uit twee onderdelen:

1. De ALV

Geen grote verrassingen: deze kent dezelfde opzet als die van vorig jaar. Onze voorzitter Gijsbert ter Kuile interviewt de bestuursleden om beurten. Uiteraard word jij als Genius-lid ook nu weer uitgenodigd te participeren met vragen en opmerkingen.

2. Nieuwe impulsen voor de activiteitenkalender


Als introducés een activiteit van Genius bezoeken, zijn ze aangenaam verrast door de grote diversiteit aan lezingen, sportbijeenkomsten en culturele uitstapjes van onze vereniging, iedere keer op een andere plek in Nederland. Dat sterke punt willen we vasthouden en zelfs verbeteren. Daarom kan iedereen tijdens de ALV komen met suggesties voor nieuwe activiteiten of nieuwe IG's (of oude nieuw leven inblazen). Een nieuwe activiteit mag eenmalig zijn, een nieuwe IG oprichten kan natuurlijk ook. Leden kunnen zich aansluiten bij een nieuw idee of IG. Dus 'druk je eigen stempel op de activiteiten van Genius'!

Na afloop kan je deelnemen aan een verrassend driegangen diner in de voor ons exclusief gereserveerde fraaie 'Viniteskamer'.

Programma

13.30 - 14.00 Ontvangst in 'De Drukkerij' met koffie en thee
14.00 - 16.00 ALV
16.00 - 16.15 Ombouwen zaal, korte pauze
16.15 - 17.45 Druk je stempel op Genius
17.45 - 19.00 Borrel (drank voor eigen rekening)
19.00 - 21.30 Diner in de 'Viniteskamer' (optioneel)

Locatie en bereikbaarheid

Stempels
Klokhuisplein 9
2011 HK Haarlem
www.stempelsinhaarlem.nl

Openbaar vervoer
Vanaf Haarlem CS is het ca. 10 minuten lopen naar Stempels.

Auto
Parkeergarage 'Appelaar', Damstraat 12, ligt vlakbij Stempels. Echter, op zaterdagmiddag is deze kleine parkeergarage meestal vol. Een alternatief is parkeergarage 'Stationsplein', Lange Herenstraat 11. Vanuit deze parkeergarage is het een kleine 10 minuten lopen naar Stempels.

Kosten

ALV
Deelname aan de ALV is kosteloos voor alle (kandidaat-)leden (niet toegankelijk voor introducés).

Diner in Stempels
Kosten voor het driegangen diner in de Viniteskamer bedragen 27,50 euro. Het driegangen diner gaat uit van vlees. Indien je vegetariër bent, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Drank tijdens het diner is voor eigen rekening.

We rekenen op je komst!

Jullie bestuur: Gijsbert, Fred, Jasper, Klaas, Bas en Mart.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.