axelle eventBegeleid jij anderen bij hun persoonlijke of professionele ontwikkeling? Bijvoorbeeld als trainer, docent of leidinggevende? En ben je geïnteresseerd in nieuwe, aansprekende werkvormen om met groepen en individuen aan de slag te gaan? Kom dan naar de spellenworkshop en maak kennis met drie (kaart)spellen die je in je eigen praktijk kunt inzetten. Je leert de spellen kennen door ze zelf te spelen en te ervaren.

 

 


Drie spellen

Deze drie spellen staan centraal in de spellenworkshop:

Kennismakingskaarten

Deze kaarten laten mensen op een originele, speelse en toegankelijke manier met elkaar kennismaken. Tegelijkertijd bieden ze ingang om diepere lagen aan te boren. Door deze kaarten te gebruiken leren mensen elkaar (én zichzelf) op een andere manier kennen. 

Feedbackkaarten

De Feedbackkaarten zijn bedoeld voor het op een speelse en positieve manier (leren) geven van feedback. De vragen zijn laagdrempelig en niet bedreigend. Het spel kan worden ingezet bij trainingen en is te gebruiken tijdens teambuilding, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Spelen met talenten

Dit loopbaanspel voor volwassenen geeft op speelse wijze inzicht in talenten, waarden, interesses en doelen. Met concrete actiepunten om doelen te verwezenlijken. Trainers, (loopbaan)coaches en personeelsmanagers kunnen met dit spel het beste uit anderen halen, hen inspireren en stimuleren. 

Alle spellen zijn er ook in het Engels.

Programma


14.00u ontvangst
14.15u Introductie en Kennismakingsspel
14.45u spellenronde 1
15.30u pauze
15.45u spellenronde 2
16.30u borrel
17.00u einde

Locatie en bereikbaarheid

Atelier van Francine Oomen

Edammerdijkje 13

1472 GC Middelie (ongeveer 20km van Amsterdam).

Parkeren kan op 3 minuten loopafstand, bij het Wapen van Middelie (Brink 1)

Openbaar Vervoer: bus tot Edam busstation. Probeer van daaruit met iemand mee te rijden of geef aan je opgehaald wilt worden vanaf het busstation. 

 

Kosten

€ 25,-; dit is inclusief drankjes en een exemplaar van de Kennismakingskaarten of Feedbackkaarten.

Kosten ter plekke contant te voldoen svp. 

 

Graag tot ziens op de spellenworkshop!

Axelle de Roy

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.