beeldgeluidkleinDe Taskforce Jongeren organiseert op zaterdag 25 juli een interessante en interactieve activiteit bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. En natuurlijk niet alleen voor jongeren! Iedereen is welkom!

De activiteit bestaat uit twee delen. Eerst laten we ons in de middag rondleiden in het prachtige Instituut voor Beeld en Geluid, opvallend door de kleurrijke gevel met honderden beelden uit de televisiewereld. Een lust voor het oog; en daarnaast draagt het zorg voor de verzameling, opslag, conservering, documentatie, presentatie, levering, bestudering en interpretatie van ons Nederlands audiovisueel erfgoed. In totaal beheert het ruim 800.000 uur aan audiovisueel materiaal. We zullen ook deze depots aandoen waar deze schatten liggen opgeslagen.

Na een uitgebreide lunch met een broodje en koffie of thee gaan we een aantal wensen in vervulling brengen. We gaan nieuws maken! In teamverband produceer je tijdens een bijzondere workshop een eigen nieuwsuitzending. Op basis van origineel NOS-materiaal bepaal je in een redactievergadering de onderwerpen voor het journaal. Met een roze randje, dat dan weer wel. Je schrijft interviews en gaat met professionele apparatuur aan de slag. Nadat de items zijn opgenomen, bewerk je de beelden en bekijken we gezamenlijk het eindresultaat.

De activiteit wordt natuurlijk afgesloten met, jawel; een borrel. Om te proosten op een mooie activiteit en het nieuws dat we hebben gemaakt. Komt allen!

Programma-overzicht 25 juli 2015

Vanaf 11.30 uur Ontvangst (ingang Beeld en Geluid)
12:00 - 13:00 uur Gezamenlijke rondleiding
13:00 - 14:00 uur Lunch (broodjes inclusief onbeperkt koffie en thee en 1 glas melk of karnemelk per persoon.
14:00 - 17.00 uur Workshop Nieuws Maken (inclusief pauzedrankje)
17:00 - 18:00 uur Borrel in het Grand Cafe (inclusief borrelhapjes, drankjes op eigen gelegenheid)
18.00 uur Einde

Locatie en bereikbaarheid

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw. Volg de verwijsborden "P Beeld en Geluid" op het Media Park. Het tarief is € 1,50 per uur (max. dagtarief € 9,00). Wanneer de garage vol is kun je parkeren op het parkeerterrein van het Media Park aan de overzijde van het gebouw (€ 1,50 per 50 minuten / geen max. dagtarief). NB: Indien je navigatiesysteem het adres niet herkent, voer dan het volgende adres in: Sumatralaan 45, 1217 GP.

Beeld en Geluid is goed bereikbaar met openbaar vervoer en ligt op 3 min. loopafstand van NS-station Hilversum Media Park. Daarnaast rijdt elk half uur buslijn 107 vanaf zowel NS-station Hilversum als NS-station Naarden-Bussum.

Kosten

De kosten bedragen € 25,- voor het totale programma. Hiervoor krijg je een rondleiding, lunch met drankjes, workshop met drankje en hapjes bij de borrel.

Aanmelden

Leden en kandidaatleden kunnen zich aanmelden via de website. Introducés betalen altijd 10 euro extra en kunnen een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot ziens op 25 juli bij Beeld en Geluid!

Namens de Taskforce Jongeren
Axelle, Robert, Bas, Dennis L, Ronald en Dennis K.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.