Elk jaar neemt het Genius-bestuur zich voor om de ALV luchtig, uniek en interactief te houden. Dus wordt dit jaar een wereldster ingehuurd, die op de afgelopen Grammy Awards bewees alle danspassen nog steeds zelf te doen. Don't try this at home!.

Aan notulen & beleidsplannen valt op een Algemene Ledenvergadering niet te ontkomen, maar die worden wel heel anders gebracht deze keer! Naast de ratio speelt ook de emotie op zaterdag 28 maart een grote rol. Twee Genius-iconen nemen afscheid: Marjolein Houweling en Alexander Nickel. Alexander legt na zes(!) jaar zijn functie als bestuurslid neer. Deze prille eminence grise heeft zich uitzonderlijk ingezet voor Genius, zowel binnen de AC (al bijna een decennium!) als binnen het bestuur. Samen met zijn Eric verwelkomde hij veel mensen bij hen thuis en slingerden zij samen zoveel initiatieven aan.

We beloven Meer! Je krijgt Meer! Na een traan te hebben weggepinkt start na een korte borrelpauze gelijk het '& Meer!' gedeelte. Reijer Zwaan, journalist van Nieuwsuur en documentairemaker vertelt over zijn film over de dansers van Madonna. Met dank aan IG Film & Meer.

En dan verleiden we je hopelijk tot nog Meer! Een diner in Restaurant Canvas op de 7e etage van het Volkshotel met een prachtige unieke blik op de stad. Ooit aten hier Volkskrant-journalisten hun broodje kroket, nu vliegen de bavettes, escalopes en rode risotto's je om de oren. Bordje leeg? Dan gaan de tafels en stoelen aan kant en begint Club Canvas tot in de late en vroege uurtjes. Dansavond De Gulden Snede nodigt de beste NL muzikanten en DJ's uit voor een hot night.

Het Volkshotel

In het voormalig hoofdkantoor van de Volkskrant is nu het Volkshotel gevestigd. Wat het Volkshotel over zichzelf zegt: 'Volkshotel is a place for single moms. For stock brokers and punk rockers. For dandies ans poets. Dishwashers and underwater welders. For biologists, night bloomers and artists. A place for everyone.' Dus ook voor ons.

De dansers van Madonna

Reijer Zwaan, journalist van Nieuwsuur en filmmaker, komt vertellen over zijn documentaire Strike a Pose over de dansers van Madonna en toont een aantal scenes. Log in en lees Meer!

Programma-overzicht 28 Maart

14.00 - 14.45 Ontvangst met broodje
14.45 - 17.00 ALV
17.00 - 17.30 Borrel & hapje
17.30 - 19.00 Presentatie en scenes uit 'De dansers van Madonna'
19.00 - 20.00 Borrel & hapje
20.00 - 20.30 Korte tour door het Volkshotel
20.30 - 22.30 Diner in Restaurant Canvas (7e etage)
vanaf 22.30 Club Canvas (7e etage)

Locatie en bereikbaarheid

Volkshotel
Wibautstraat 150
1091 GR Amsterdam
www.volkshotel.nl

Openbaar vervoer
Metrohalte Wibautstraat (uitgang 'Grensstraat').

Auto
Parkeren kan bij het Volkshotel zelf voor 2 euro per uur (als je recht voor het Volkshotel staat passeer dan aan de rechterzijde de slagboom). Geen plek meer? Dan (betaald) parkeren in de buurt.

Kosten

ALV
Deelname aan de ALV is kosteloos voor alle (kandidaat-)leden (niet toegankelijk voor introducés) inclusief één drankje en hapjes tijdens de borrel.

Presentatie en scenes uit 'De dansers van Madonna'
Kosten bedragen 15 euro inclusief één drankje en hapjes bij de borrel.

Diner in Restaurant Canvas
Kosten voor het 3-gangen diner bedragen 30 euro. Drank tijdens het diner is voor eigen rekening.

Aanmelden

Leden en kandidaat-leden kunnen zich aanmelden via de website. Introducés kunnen worden aangemeld via een lid of kunnen een email sturen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We rekenen op je komst!

Jullie bestuur: Gijsbert, Alexander, Fred, Jasper, Klaas, Marjolein en Mart.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.