morren small in 2015 is kunstzinnig, lichtvoetig en ongetwijfeld supergezellig: Morren Galleries is onze gastheer voor de Nieuwjaarsborrel. Gallery Manager Karin van der Beek houdt een (korte) inleiding over de galerie en het tentoongestelde werk. In Januari is de expositie:

Photography Dutch Still Life in plastic door Richard Kuiper, Beelden van Margot Homan en Schilderijen van Giovanni Tomassi Ferroni.

Verder is de Nieuwjaarsborrel natuurlijk de uitgelezen gelegenheid om elkaar te zien in het nieuwe jaar en samen het glas te heffen op een mooie toekomst. Voor de somma van vijftien euro kun je genieten van kunst, van elkaar en van verrukkelijk eten en drinken.

Wie na afloop ook nog wil dineren, kan dat het beste onderling regelen. Maar de catering is dermate uitgebreid dat daar hoogstwaarschijnlijk niet veel behoefte aan is.

Programma-overzicht 17 Januari

17.00 uur: ontvangst, daarna korte lezing met hapjes en drankjes
20.00 uur: einde

Locatie en bereikbaarheid

Morren Galleries Amsterdam
Prinsengracht 572,
1017 KR Amsterdam
www.morrengalleries.nl
Tram in nabijheid, parkeergarages bij Leidseplein

Kosten

De hele middag incl. catering kost 15 euro voor (kandidaat-)leden. Introducés betalen 5 euro meer.

Aanmelden

Leden en kandidaat-leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website. Meld een eventueel meekomende partner of andere gast ook aan via de website. Introducés betalen voor deze activiteit 5 euro extra. Als je geen (kandidaat-)lid bent kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

See you at Morren!

Alexander en Hans

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.