kerstdiner14Slow boat to Christmas

Is het een David Lynch-film? Is het een ontspoorde Bollywood-thriller? Nee, het Andaz hotel aan de Amsterdamse Prinsengracht lijkt op alles en niets. En dat was ook de bedoeling van ontwerper Marcel Wanders. De man die het ene peperdure hotel in Dubai na het andere in Miami neerzet, kreeg eindelijk de kans om op 250 meter van zijn ontwerpstudio in de Jordaan een hotel van catacombe tot penthouse in te richten.

Het resultaat (in de voormalige Openbare Bibliotheek) varieert van oud-Hollandse mega hanglampen tot boudoir noir-sofa's en andere prikkelende objecten. Wanders wilde de VOC-mentaliteit in meubels vangen, en het thema scheepvaart en reizen komt dan ook overal terug in het Andaz hotel.

Mooi, want met Genius varen we ook een voorspoedig 2015 tegemoet. Om dat te vieren organiseert Genius op zondag 14 december een kerstdiner. Restaurant Bluespoon staat goed aangeschreven, de service is op het niveau dat je in een sterrenhotel verwacht, de kaart internationaal met toch vooral producten uit eigen regio.

Maar eerst de borrel. Je doet als hotel iets goeds, als de hotelbar vol zit met locals. Die komen af op de excellente bartenders, de sfeer en de gasten.

De borrel start om 17.00 uur. Gelijktijdig, als je dan toch knarsentandend op je Cosmo-drink wacht, geeft Andaz drie rondleidingen door het gebouw. Meer design, meer Marcel W.

Daarna als vanouds schuift het geniale canaille aan voor de meergangen kerstdis. Een onvergetelijke avond in een onvergetelijk decor. Mis het niet!

Dresscode: feestelijk

Programma

17.00 uur Ontvangst en borrel
17.30 – 18.30 uur Rondleidingen
19.00 uur Einde borrel
19.00 uur aanvang diner
22.00 uur einde

Locatie

Andaz Amsterdam Prinsengracht Hotel
Prinsengracht 587
1016 HT Amsterdam
Zie voor meer info www.amsterdam.prinsengracht.andaz.com

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
Voor financiën: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.