NetworkingGenius: een gay netwerk, maar hoe netwerken wij eigenlijk?

Maken wij optimaal gebruik van de aanwezige kennis, ervaringen, kwaliteiten en het grote netwerk van ieder Genius lid? Weten wij onze kwaliteiten te benoemen, zichtbaar te maken? Hoe werkt netwerken eigenlijk? Hoe zet je jezelf in de spotlight? Wat breng je zelf mee? En waarmee kunnen anderen je helpen?

In navolging van het thema van vorig jaar: 'Persoonlijk Leiderschap' komt de IG Mens en Organisatie op zaterdag 29 november met het thema: 'Genius Werkt: vinden en gevonden worden'. Een thema bijeenkomst waar je antwoord gaat vinden op bovenstaande vragen!

Net als voorgaand jaar kun je dit jaar wederom kiezen uit een diversiteit van workshops gegeven door onze eigen leden!

Ga je jouw eigen drives ontdekken onder leiding van Sjaak Overbeeke en Theo Drijvers in de workshop Sparkles of life? Of je eigen talenten ontdekken en op een juiste manier te etaleren met als resultaat jouw Personal brand en een krachtig LinkedIn profiel in de workshop Personal Branding: aan de slag met jouw merk! verzorgd door Joris Timmerman, Axelle de Roy en Juan Pablo Perez. Leer je effectief netwerken in: Netwerken: een kwestie van Gedrag en Communicatie verzorgd door Willem Manuputty of ga je aan de slag met jouw persoonlijk duurzame inzetbaarheid in de workshop: Duurzame Inzetbaarheid "Ontdek je talenten", verzorgd door Dennis Kerklaan, Peter Smelt en Jochem de Kok.

Prof. Dr. Joep Bolweg zal deze middag een inleiding verzorgen waarin hij vanuit wetenschap en HRM praktijk vertelt hoe je als professional werk vindt en gevonden wordt.

De interactieve middag wordt afgesloten met een netwerkborrel waarin we aan het werk gaan met netwerkintroducties: Vraag & Aanbod, verzorgd door Martin Verweij.

Programma

12.30 uur ontvangst
13:00 uur opening en toelichting door Bart Fiers voorzitter IG groep Mens & Organisatie
13.05 uur Inleiding door Prof. Dr. Joep Bolweg
13.45 uur Parallelle workshops

  • Sparkles of Life - Sjaak Overbeeke en Theo Drijvers
  • Personal Branding - Joris Timmerman, Axelle de Roy en Juan Pablo Perez
  • Netwerken: een kwestie van Gedrag en Communicatie - Willem Manuputty
  • Duurzame Inzetbaarheid - Dennis Kerklaan, Peter Smelt en Jochem de Kok

16.15 uur Netwerkborrel Vraag en Aanbod – Martin Verweij
18.00 uur Diner
+/- 21.00 uur Einde

Zie voor meer info: http://www.slideshare.net/WillemManuputty/genius-werkt-bijeenkomst-29-november-2014-40884810

Locatie

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade
Zaal: Het Kantoor
Oostelijke Handelskade 34
1019 BN Amsterdam
Parkeergelegenheid Parkeergarage Rietlandpark – Oostelijke Handelskade
Zie voor meer info www.lloydhotel.com

Kosten

Middag programma: € 17,50
Middag programma incl. diner  € 60,00
Borrel en drankjes bij het diner zijn op eigen rekening

Aanmelden

Leden en kandidaat-leden kunnen zich aanmelden via de website. Introducés kunnen een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot 29 november a.s.!

IG Mens & Organisatie

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.