WAA2Rondleiding op 23 Augustus in het op 01 mei jongstleden geopende Waldorf Astoria


Zes monumentale 17e-eeuwse grachtenpanden langs de door UNESCO beschermde Herengracht, werden door Britse G A Design International omgetoverd tot 94 luxe hotelsuites.
Het uitgangspunt was een samenhang te creëren tussen het historisch erfgoed van de panden en de omgeving en in een luxueuze hedendaagse setting. Het interieur verwijst naar de grachten, en naar de Nederlandse ‘meesters’, zoals Rembrandt en Vermeer


Er zijn 94 hotelkamers (waaronder de Brentano Suite van 123m2), er is 500 vierkante meter aan health club en spa (Guerlain Spa), 7 vergaderruimtes en conferentieruimtes. Bijzonder is de ruime binnentuin.

 

Programma

11.00 uur ontvangst, in de Peacock Alley
Koffie en gebak, voor eigen rekening!
Rondleiding
13.00 uur einde

Locatie

Herengracht 542-556, Amsterdam (nabij Utrechtsestraat)
www.placeshilton.com/wa-amsterdam
020 - 718 46 00

 

Kosten

Rondleiding, gratis.
Koffie en gebak op eigen kosten

Leden en kandidaat-leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website. Meld een eventueel meekomende partner of andere gast ook aan via de website.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmelding verplicht tot opkomst, omdat de activiteit maar voor maximaal 20 personen is, alleen opgeven wanneer je zeker weet dat je komt.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.