overijselseVecht bij Laar-2.grootGeen zomer is compleet zonder een sportieve dag van de IG Natuur en Outdoor. Gemiddeld heeft zaterdag 26 juli de meeste zonnestralen van het jaar, dus met de zweetdruppels komt het wel goed die dag. Waterdruppels komen van de verrukkelijke Overijsselse Vecht, die qua natuurschoon en buitenplaatsen moeiteloos de concurrentie aankan met zijn Utrechtse naamgenoot. Bovendien ontleent de Overijsselse stroom zijn naam aan de knappe Germaanse prins Vechtan, die in 400 het leven liet op zoek naar zijn schone liefde…


Maar we leven in 2014, dus geen zwaarden of pijl en boog: met GPS als wapen gaan we vanaf 13.30 uur in teams op zoek naar de overwinning. We reizen te voet, per kickbike (stepfiets) en met driepersoons kano. Natuurlijk moeten er enkele intelligente vragen en opdrachten vervuld worden.

We opereren vanuit Dalfsen, het stadje zonder stadsrechten, met Hiawatha Actief als basis. De lounge-donut-boot en bbq-boot waren al gereserveerd, dus de Genialen moeten zelf met kano’s aan de slag. Met als extra attractie kasteel Rechteren, dat al 8 eeuwen in de familie is en niet toegankelijk is voor publiek. De Geniaal die foto’s van het interieur weet te nemen, wordt beloond met een jaarabonnement Quote.

Extra extra: leden die deze Vechtiaanse expeditie waarderen, kunnen dat in hun kleding laten blijken. Voor de origineelste outfit is er een toepasselijke prijs. Dus doe de Hiawatha, de Minehaha, of gravin van Rechteren Limpurg…

De dag eindigt – zoals het heurt - met een BBQ.

 

Programma 26 Juli
13.00 uur ontvangst met koffie of thee met Vechtbroodje
13.30 uur Vechtdal expeditie
17.00 uur borreluurtje
18.00 uur BBQ: vlees én vis én salades.
20.30 uur einde

 

Waar?
Hiawatha Actief, Brinkweg 2 in Dalfsen (bij Zwolle) link
Er is voldoende parkeergelegenheid, maar geen openbaar vervoer vanaf station Dalfsen naar Hiawatha. Vanaf het station is het 20 minuten lopen. Aangeraden wordt om met andere deelnemers mee te rijden. De deelnemerslijst zal op den duur voldoende mogelijkheden bieden.


Kosten
Alleen het middagprogramma €15,-

BBQ apart €30,--

De hele dag, incl BBQ €37,50

Borrel voor eigen rekening

Introducés betalen €10,- extra.


Aanmelden
Leden en kandidaatleden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website. Introducés betalen altijd 10 euro extra en kunnen een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Controleer na het aanmelden of je een bevestiging ontvangt via e-mail. Zo niet, dan is er iets misgegaan en kun je het nogmaals proberen.

 

Iedereen graag tot ziens in Dalfsen!
IG Outdoor: Patrick, Xander, Peter, Henk, Eric, Cees, Paul, Hans, Frank en Remond


N.B. Badkleding en droge kleren kunnen van pas komen.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.