skylounge01De enige echte unieke eerste koningsborrel van Genius houden we in de beste hotelbar van Amsterdam. Nadat we al jaren vlak voor Koninginnedag gezamenlijk onze inner queen hebben opgezocht, doen we het in 2014 voor het eerst met Koning Willem. Dat vraagt om een keizerlijk uitzicht over Amsterdam. De Skylounge van de Doubletree Hilton heeft een enorm terras, ideaal voor de Genius borrel. Pal naast het Centraal Station kijk je uit op Schreierstoren, Montelbaanstoren, grachten en nog veel meer.


Lex en Max hebben hun werk er dan al opzitten: omdat Lex’ verjaardag (27 april) dit jaar op een zondag valt, viert het echtpaar het festijn al op zaterdag. ‘Koningwillemdag’ hebben we dus al achter de rug, met Genius doen we het fijntjes over op de ECHTE koningsdag, zondag 27 april.

Tussen al ons decadente narcistische feestgedruis door is er ook nog een moment van contemplatie ingelast. Francis en Lucas van Hivos vertellen over het werk van deze ontwikkelingsorganisatie. Hivos strijdt tegen armoede, onderdrukking en discriminatie. Wat kan Hivos doen tegen de homodiscriminatie in landen als Zimbabwe en Oeganda? Wat kan Genius hieraan bijdragen?

Na de borrel lopen we 100 meter verder langs de Oosterdokskade naar restaurant View. In dit moderne Aziatische restaurant kan iedereen zijn eigen favoriete lokale cuisine proeven. Op lopende band komen sushi’s voorbij, een buffet met onder andere dimsum hapjes staat klaar en na afloop wacht een desserttafel. Het interieur is net zo kakelbont gekleurd als de japonnen van Max, dus een vrolijk royaal kleurenpalet van de borrelbezoekers wordt gewaardeerd! Tot zondag de 27e!


Zakelijke info:

Datum : zondag 27 april a.s. Tijd: 16.30 - 19.00 uur

Locatie borrel: Skylounge Doubletree Hilton, Oosterdokskade, naast oostkant centraal station (dus NIET het oude Hilton aan de Apollolaan)

Locatie diner: Restaurant View, Oosterdokskade 133, www.restaurant-view.nl

 

Programma:

Borrel

16.30 uur ontvangst

17.15 uur Koningsspeech van de voorzitter

17.30 uur presentatie Hivos, gastsprekers Francis en Lucas

19.00 uur einde borrel

Diner:

19.15 uur verplaatsen naar diner locatie

19.30 uur diner

22.00 uur einde

 

Kosten

borrel: € 10,00 voor leden en kandidaatleden € 15,00 voor introducees; inbegrepen welkomstdrank en hapjes in de Skylounge, verdere drank is voor eigen rekening

Kosten diner: € 34,50. Inbegrepen 2,5 uur lang eten en drinken wat je wilt.

Nb: consumpties na 22 uur zijn additioneel voor eigen rekening

 

Aanmelden zoals gebruikelijk voor leden en kandidaatleden alleen via www.genius.nl. Belangstellenden kunnen een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.