BBL Ballet for Life - Ftgr Francois Paolini - 06Vijf jaar geleden stierf de danslegende Maurice Béjart, maar in zijn dansgezelschap Ballet Béjart leeft nu zijn werk, zijn talent en zijn jonge geest verder.  Stardust Theatre BV brengt in Carre, op zaterdag 15 maart een eerbetoon aan de grootmeester die het ballet naar deze tijd bracht. Geniusleden en hun introducés krijgen een kijkje achter de schermen en zitten met 25% korting 1e rang!
Bejart's spectaculaire maar ontroerende ode aan Freddie Mercury. Met talrijke Queen hits maar ook muziek van Mozart. De variëteit aan muziek en kostuums van Versace zijn de basis van Ballet for Life. Nog maar zelden heeft een balletvoorstelling Carré zo op zijn kop gezet als Ballet for Life, dat men voor het laatst in 2009 in Carré kon beleven.


Het begin van Ballet for Life is typerend voor de creatieve opstanding van Mercury. Onder witte lijkwaden liggen de dansers en danseressen op het toneel. Dan klinkt de muziek van “It’s a beautiful day” en de dansers en danseressen komen stuk voor stuk tot leven. Daarna volgt een ballet, of liever gezegd een show of een indringende videoclip die je niet meer loslaat. De dood vergeet je snel door al die levenslust. De dood toont in dit ballet hoe bijzonder, hoe verrassend, hoe mooi het leven is en dat je er geen minuut van mag missen!
Ontvangst is tussen 19.00 en 19.30 met een drankje, waarna een kijkje in de keuken wordt geboden middels een interview met Hubert Breukers, productiemanager van Stardust Theatre, met aansluitend de voorstelling op 1e rangs zitplaatsen. Kosten incl. drankje zijn 63,25 euro p.p. voor Geniusleden en hun introducees. Gezien het aanbod van 1e rang op zaterdagavond tegen flinke korting sluit de inschrijving voor dit event op 23 februari. Annulering is daarna niet meer mogelijk.

Deze clip geeft een indruk: http://www.youtube.com/watch?v=PYqhgPk0eIs

 

Programma 15 maart

19.00 ontvangst
19.30 interview
20.30 voorstelling
23.00 einde

Lokatie en bereikbaarheid

Theater Carre, Amstel 115-125, Amsterdam
OV: CS en dan metro Weesperplein
Parkeren: Garage op de hoek van de Nieuwe Achtergracht en de Weesperstraat

 

Kosten

63,25 euro voor interview met drankje en voorstelling

 

Aanmelden
Leden en kandidaatleden met hun introducees kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website.

Anderen sturen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

IG Vederlicht, Michael Koutstaal

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.