januariDe eerste activiteit in 2014 is kunstzinnig, lichtvoetig en ongetwijfeld supergezellig: Morren Galleries is onze gastheer voor de Nieuwjaarsborrel. Pieternel en Peter, het fameuze zangduo van Smashing Pink en o.a. bekend van de Gay Pride, zal ons verwennen met prachtige (luister)liedjes.

Gallery Manager Karin van der Beek houdt een (korte) inleiding over de galerie en het tentoongestelde werk. In januari is de expositie RED te zien, met nieuw werk van Billy & Hells, Theo Mackaay en Judith Wiersema. De galerie nodigt de kunstenaars uit, zodat het mogelijk is ook met hen van gedachten te wisselen. En verder is de Nieuwjaarsborrel natuurlijk de uitgelezen gelegenheid om elkaar te zien in het nieuwe jaar en samen het glas te heffen op een mooite toekomst. Voor de somma van twaalf euro kun je genieten van kunst, van prachtige songs, van elkaar en van verrukkelijk eten en drinken. Wie na afloop ook nog wil dineren, kan dat het beste onderling regelen. Maar de catering is dermate uitgebreid dat daar hoogstwaarschijnlijk niet veel behoefte aan is.

 

 

Programma 25 januari

17.00 uur ontvangst. Daarna korte lezing(en) en mooie liedjes tussen hapjes en drankjes door.

Lokatie en bereikbaarheid

Morren Galleries Amsterdam
Prinsengracht 572,
1017 KR Amsterdam
www.morrengalleries.nl
Tram in nabijheid, parkeergarages bij Leidseplein

 

De kosten voor programma en catering bedragen 12 Euro voor (kandidaat-)leden en 15 Euro voor anderen.

De inschrijving is gesloten omdat 90 deelnemers het maximum is.

 

See you at Morren!

 

 

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.