same-sex-image-3 wolter 12Riva is de Rolls Royce onder de bootjes. Fraai maatwerk met een duizend uren geschaafd mahoniehouten dek. Desgewenst matroos (m/v) bijgeleverd. Een naam die een wereld van spelevaren met speelse allure oproept. Kortom, een naam die bij Genius past.

 

Aan de Amstel

Twee jaar geleden opende het gelijknamige restaurant Riva aan de Amstel bij het Amsterdamse Amstelstation en de Berlagebrug. Vlakbij Dauphine, de brasserie waar Haagse politiek, Amsterdamse media en beursbengels elkaar treffen. De eigenaren van Dauphine besloten starchitect Cees Dam in te huren, die een glazen creatie op het water afleverde. De opvouwbare pui geeft het idee dat je aan het water zit. Het aangename terras aan de Amstel geeft nog meer visioenen van een bloedheet Saint Tropez, maar in de winter moeten bezoekers het doen met onze eigen Seine.

 

Waterfront

Het traditionele Genius-kerstdiner is dit jaar dus niet on ice maar on the waterfront. Met een bijpassend menu. Om de feeststemming te verhogen verwachten we iedereen in Black Tie (dus dames cocktail of gala) of nóg stijlvoller.  Nee, dat is niet truttig, dat is elegant. Net als Riva. Een deskundige jury zal de fraaiste verschijning honoreren met een bijzondere prijs.

Ambiance

Vanzelfsprekend treffen we elkaar aanvankelijk bij de borrel, waar een bubbeltje in deze blingbling ambiance niet mag ontbreken. Later schuiven we aan voor een gastronomische uitspatting. We verklappen het menu niet, maar vragen wel of je vega, vis of vlees wilt. De Australische chef komt met lichte en verrassende gerechten. En vis is onze geheimnistip.

Noach overleefde de zondvloed met zijn houten boot, wij lachen de economische crisis weg op deze Cees Dam-ark. 2014 belooft een interessant jaar te worden voor de holebi gemeenschap, met de Winterspelen in Sotsji in aankomst. Misschien kunnen we spontaan een actie voor onze Russische vrienden bedenken?

 

 

Programma

18.30u.-19.15u. Welkomstborrel

19.15u. Woordje van de voorzitter

19.20u. Vijfgangen Diner

22.00u. Koffie etc. kortom de nazit

23.00u. Einde

 

 

 

Met de auto?

We hebben een beperkt aantal (5-10) gratis parkeerplaatsen gereserveerd in een parkeergarage bij de Philipstoren. S.v.p. vooraf in een email doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zonder voorafgaand bericht kan je gratis parkeren in de parkeergarage van Restaurant Dauphine, op 6 minuten loopafstand.

De locatie is Cafe-Restaurant Riva Amsterdam, bij het Amstelstation.

 

Aanmelden

Leden en kandidaat-leden kunnen zich uitsluitend aanmelden via de website. Meld een eventueel meekomende partner of andere gast ook aan via de website. Introducés betalen altijd 10 euro extra. Als je geen (kandidaat-)lid bent kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Neem vooral een introduce mee om eens kennis te laten in maken met Genius in kerstsfeer!

 

Dresscode: zie boven

 

Graag tot ziens in Riva op 14 December!

 

Alexander Nickel en Wolter Westera

 

Nog iets om naar uit te kijken is de Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 25 januari, met een geweldige act.

 

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.