InntelOp 31 augustus organiseert de IG Kunst en Cultuur weer een Geniusbrede bijeenkomst. Zoals altijd met veel diepgang. De totaal uiteenlopende benaderingen van drie eminente deskundigen zal het intellectuele brein van de Geniusleden op de proef stellen! De prestigieuze locatie past helemaal bij het onderwerp.

 

Het thema van de dag is: Authenticiteit; hoe is het mogelijk.

Waar komt toch die behoefte aan originaliteit vandaan? Hoe komt het dat we hieraan zoveel waarde hechten en is onze obsessie voor dit aura wel terecht en nodig? Bestaat originaliteit eigenlijk wel, waarom richt het creatieve proces zich daar zo op? Kun je na restauratie of vernieuwbouw nog spreken van ‘origineel’? En wat te denken van remakes en grote oplagen? Kunnen we aan deze drang ontkomen maar ondertussen wel willen onderzoeken of werken aan een kunstenaar zijn toe te schrijven?

Duizelig geworden van deze vragen? Drie inleiders zullen die zowel vergroten als wegnemen, ieder vanuit haar/zijn specialisme. Zij vormen een zeer gevarieerd en interessant gezelschap. (Als je inlogt kun je het hele artikel lezen)

Locatie

De bijeenkomst zal worden gehouden in het bekende en spraakmakende Inntel Hotel in Zaandam, gelegen op een steenworp afstand van station Zaandam. Wie kent het gebouw niet van de Zaanse huisjes? Je wordt ontvangen met koffie, thee en cake en voordat je naar huis gaat, is er nog een borrel (drank op eigen kosten). Als je daarna nog blijft mee eten hoef je niet ver te lopen, ook dat doen we in dit hotel. Speciaal voor Genius en deze bijeenkomst zal een authentiek Zaans driegangenmenu worden samengesteld.

 

Aantal deelnemers maximaal 80 òf 60

Er zijn maximaal 80 plaatsen beschikbaar. Maar let op! Er ligt een originele adder in het gras. Bij minder dan 70 inschrijvingen zakt het maximum aantal naar 60. Schrijf je daarom massaal en snel in, dan kunnen we die grotere zaal reserveren en voorkomen dat een ander er mee aan de haal gaat.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.