(Vrijdag 9 Augustus)

Gays met mooie herinneringen aan de jaren tachtig, ik ben positief jaloers op ze.the normalheart Want ik heb zelf niet zoveel mooie herinneringen aan die tijd. Ik was net uit de kast in Amsterdam, wilde graag verliefd worden en zomaar, uit het niets stierven opeens de jonge mannen om mij heen. Pas in 1999 had ik mijn laatste AIDS-begrafenis. Vooral de grote angst is mij bijgebleven.

Toch hebben die akelige herinneringen mijn leven op een bijzondere manier verrijkt: ik wilde niet verder in het bankiersvak, maar liever gaan werken als bedrijfspsycholoog. Ik begeleid mensen in organisaties door moeilijke perioden heen. Ik heb engagement gevoeld om de IG Mens&Organisatie op te richten, met Theo Drijvers. En nu ben ik betrokken geraakt bij het theaterstuk The Normal Heart; een recent Broadway succes en een aangrijpend politiek en persoonlijk verhaal over het negeren van de aidsepidemie. Het verhaal is universeel, actueel en stijgt boven de gay-community uit. Het is ook nog eens waar gebeurd. En het roept de vraag op: wat doen we met de les van het verleden?

Je zult niet uitgepraat raken over dit theaterstuk van aidsactivist Larry Kramer, dat met drie Tony Awards is bekroond. Het is een echt prachtig, indringend vertolkt verhaal door onder andere Frederik Blom, Henriëtte Tol, Freek Bartels en Thijs Römer. Zie website: thenormalheart.nl

Ik heb voor vrijdag 9 augustus om 20:15 de drie beste rijen in het DeLaMar Theater gereserveerd en wil jullie graag uitnodigen voor deze speciale Genius-bijeenkomst. In een speciaal groepsarrangement voor een speciale prijs. Inclusief eigen Genius foyer, drankjes, programmaboekje en na afloop napraten met de cast. Voor slechts € 39,90 op de eerste rang!

Ik heb een oprechte wens: dat eenieder van jullie zijn 'straight ally' uitnodigt en meeneemt. Wie is dat bij jou? Iemand die je al kent uit die jaren '80? Of iemand van nu? Dus liefst twee (!) vouchers per persoon bestellen.

 

Programma

Facultatief: 18.30 theaterdiner in Dinerfoyer DeLaMar

(Zelf reserveren: zie website DeLaMar of 020 – 555 26 00)

 

20.00 uur check-in / meet-and-greet in eigen Genius foyer (Per persoon ligt één programmaboekje gratis klaar)

20.30 1e rangs plaatsen op de drie beste rijen vooraan

21.45 gratis drankjes staan klaar in eigen Genius foyer

22.45 meet the cast, in eigen Genius foyer, gratis drankjes, nazit

24.00 einde

 

Locatie

DeLaMar Theater

Marnixstraat 402 1017 PL Amsterdam

020 555 26 27

 

http://www.thenormalheart.nl

http://www.delamar.nl


Youtube film

 

 

Bereikbaarheid

Tram: halte Leidseplein; Parkeergarage Leidseplein

 

De kaarten voor de Genius groep zijn niet meer te bestellen. Je kunt het rechtstreeks via het theater proberen.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.