anp-20977230 1 -luxemburg0-webGenius viert de troonswisseling op spectaculaire wijze! De entresol van Soho in Amsterdam is het decor voor een gezellige inloopborrel met onverwachte gasten. Iedereen is welkom, republikein of koningsgezind. Neem je leukste vrienden en vriendinnen mee om ze kennis te laten maken met het sprankelende Genius gezelschap. Met koninklijke allure laten we de champagne ontkurken en zullen de bubbels rijkelijk vloeien. Na aflloop schuiven we aan bij Wagamama, het bekende Japanse restaurant in de hoofdstad.

Zo wordt de aanloop naar Koninginnedag een niet te missen kans om oude vrienden te zien en nieuw gezelschap te ontmoeten!

 

28 April:

- 17.00 uur, ontvangst met prosecco

- 17.30 uur hoog bezoek..!

- 19.00 borrel diner wagamama

 

Locatie

Soho Amsterdam

Reguliersdwarsstraat 36 1017 BM Amsterdam

 

Wagamama

Amstelstraat 36

1017 BM Amsterdam

 

Kosten

Voor de borrel: geen. Het diner wordt ter plaatse afgerekend.

Aanmelden

Leden en kandidaatleden kunnen zich aanmelden via de website www.genius.nl  Introducés kunnen een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Graag tot ziens in de Soho!

 

De Activiteiten Commissie

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.