New Babylon Den HaagMet veel plezier nodigen wij jullie uit voor de komende Algemene Ledenvergadering van Genius. Ditmaal in het schitterende nieuwe gebouw New Babylon, naast Den Haag CS. Aansluitend vindt op dezelfde verdieping de kandidaatledenborrel plaats in New Babylon Piazza (zojuist uitgeroepen als Winnaar Gouden Garde 2012). Voor de geïnteresseerden: op dezelfde verdieping kan je ook de spectaculaire expositie Chinese terracotta-leger bezoeken (de expositie wordt een dag ervoor officieel geopend). Dit is wel op eigen gelegenheid. Kortom, een geniaal moment om in Den Haag ons verenigingsnieuws te horen, cultuur te snuiven én weer veel genialen en aanstormend talent te ontmoeten!

 

Datum en tijd

zaterdag 23 maart, van 13:00 tot 18:30

 

Locatie

New Babylon Meeting Center, Anna van Buerenplein 29 - 2595 DA Den Haag

New Babylon ligt pal naast Den Haag Centraal Station, dus is prima met het OV bereikbaar. Parkeren kan in de Q-Park CS-New Babylon (Prinses Irenestraat 1, 2595 BD Den Haag)

Programma

13.00 Ontvangst leden en kandidaat leden

13.30 Opening door de voorzitter

15:30 Pauze

16:00 Vervolg

17:00 Sluiting ALV en start Kandidaatledenborrel.

 

Aanmelden

Leden en kandidaatleden kunnen zich aanmelden via de website www.genius.nl. Introducés kunnen zich alleen aanmelden voor de kandidaatledenborrel, door een email te sturen naar [Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.]

 

Tentoonstelling

http://www.expoterracotta.nl/

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.