Zeeburgerdijk54aArchitecten, juristen, designers, retailers, tekstschrijvers, uitgevers, medici: Genius is een netwerk-organisatie met veel kennis en kunde in huis. Maar wat betekent het Genius-netwerk voor jou en wat kun jij voor het Genius-netwerk betekenen? Hoe kun jij optimaal profijt hebben van de kracht en de mogelijkheden van het netwerk? De februari-bijeenkomst staat daarom in het teken van netwerken om een en ander eens in kaart te brengen. Presenteer jezelf en leer de andere leden beter kennen!

De laatste tijd hebben we tal van nieuwe leden mogen verwelkomen, andere leden zijn van baan of werkkring veranderd of zijn een bedrijf begonnen. Wie doet wat en waarom? In de vorm van een ‘speeddate’ kunnen alle Genius-leden in een kort tijdsbestek aan elkaar vertellen wie ze zijn en wat ze doen. En daarna weer door naar de volgende. Ongedwongen en informeel, vrijblijvend en ongetwijfeld heel inspirerend.

Het decor voor deze bijeenkomst is de gezellige keuken annex kookstudio van Petra van Niftrik. En dat betekent niet alleen dat we overheerlijke hapjes en drank krijgen voorgeschoteld, maar ook dat we gezamenlijk een verrukkelijk diner gaan koken. Onze gastheren zijn de komende en de scheidende voorzitter: Gijsbert en Marcel.

Programma:

- 14.00 uur, ontvangst met koffie en broodjes

- 14.30 uur start eerste ronde

- 15.30 pauze

- 15.45 tweede ronde

- 17.00 – 18.30 uur borrel

Daarna koken en eten.

 

Locatie:

Petra van Niftrik

Zeeburgerdijk 54A

Amsterdam

 

Kosten:

Netwerken en borrel 15 Euro, met eten erbij 36 Euro. Gasten en introducees 5 Euro meer.

 

Graag tot ziens in de keuken bij Petra!

 

De Activiteiten Commissie

 

Aanmelden:

Log in op www.genius.nl

Ga op de inlogpagina naar rechts en klik op 23 02 2013

Introducees kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.