TammyBaldwin_HomepagePromo-650x375Zondag 10 februari 2013 - Nigtevecht

 

Het is zover! In 2013 starten we met een aantal exclusieve, compacte lezingen als extra activiteit (exclusief voor vrouwen), naast de maandelijkse Genius activiteiten.

Naast alle vrouwen binnen Genius willen we ook aan de Genius-mannen vragen om deze email door te sturen naar hun lesbische kennissen, vrienden en familieleden. Zij zijn ook van harte uitgenodigd voor de eerste Genius Vrouwen Lezing op zondag 10 februari 2013!

In een prachtige boerderij, onder het genot van een goed glas wijn (of fris) en smakelijke hapjes zal Maaike Meijer ons bijpraten over 'Lesbisch aan de top; hoe houd je het leuk en blijf je geïnspireerd?".

Deze lezing biedt de kans om te onderzoeken wat ons als lesbiennes aan de top heeft gebracht en hoe we die kennis, dat bewustzijn kunnen inzetten. Waar zijn we onszelf gebleven, waar hebben we ons aangepast aan de heersende norm, waar ontlenen we inspiratie en kracht aan, waar raken we het kwijt? Wie in ons netwerk heeft geholpen en door wie willen we verder geholpen worden en wie of wat werkte alleen maar tegen?

Bio Maaike Meijer

Maaike is hoogleraar aan het Centrum voor Gender en Diversiteit van de Universiteit van Maastricht. Zij geeft onderwijs in de cruciale verschillen (van gender, seksualiteit, etniciteit, klasse) die de sociale en culturele wereld doorsnijden, zowel nu als in het verleden. Verder houdt zij zich bezig met Nederlandse literatuur en cultuurtheorie in gender perspectief.

Na de lezing is er gelegenheid tot vragen stellen, gedachten wisseling en vrije discussie.

 

14.00 uur Ontvangst

14.30 uur Start lezing

15.00 uur Einde lezing en start vrije discussie en gedachten wisseling icm aangeklede borrel

17.00 uur Afsluiting

Locatie: Vreelandseweg 37, Nigtevecht ( de boerderij is met het openbaar vervoer lastig bereikbaar, maar laten we elkaar vooral benaderen voor car pooling!)

Kosten: EUR 25,00 p.p.


Ben je geïnteresseerd?

Je kunt je aanmelden door op een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Nieuwe introducés zijn natuurlijk ook van harte welkom! Aanmelden kan tot 1 februari 2013. Let op: aanmelden=betalen. Terugbetaling is niet mogelijk.

We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

 

De Genius Vrouwen DenkTank

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.