KledingExtra activiteit: Het lustrumjaar van Genius wordt feestelijk afgesloten met een sfeervol en knallend kerstdiner! Een moment van terugkijken en vooruitblikken, met goed gezelschap, een fantastisch diner en: een gezongen kerstspel. Uiteraard ook verzorgd door de leden van Genius. Dit diner mag je niet missen, neem vooral ook een (vrouwelijke!) introducé mee om Genius op z’n best te zien. De Burcht is een schitterende locatie in Amsterdam. Kijk even op www.deburcht.nl en je ziet waarom. Een diner in zo’n omgeving is al een feest op zich. Voor het diner is er een borrel waarvoor je je ook apart kunt aanmelden.


Datum : zaterdag 15 december

Aanvang : 18.00 uur borrel, met speciale catering door Petra van Niftrik

Diner : van 19.30 uur tot middernacht (of later) viergangen diner plus spoom 

Locatie : De Burcht, Henri Polaklaan 9, 1018 CP Amsterdam

Kosten :
Borrel 15 euro per persoon. Voor introducés 20 euro
Borrel en diner (inclusief wijnarrangement): samen 75 euro per persoon.  Voor introducés 85,- per persoon.

Dresscode: Cocktail met een groen of rood kleur effect in kleding of accessoire.

http://www.kleurstijlenkledingadvies.nl/dresscodes.aspxDe betaling verloopt na aanmelding op de website via automatische incasso.

We zoeken nog een sponsor voor de versierde kerstboom, heeft iemand een suggestie?

 


Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.