Midzomergracht_2012Het Midzomergrachtfestival is een jaarlijkse traditie in Utrecht. Het is een homocultureel evenement met tal van culturele activiteiten en bruisende feesten. Evenals vorig jaar is ook Genius weer present!

Op zaterdag 23 juni organiseert Genius voor leden en belangstellenden een 'vrije inloopborrel' in het gaycafé van Robbert Kalff. Daarna is er de mogelijkheid om samen uit eten te gaan. Zo’n inloopborrel is vaak een prima gelegenheid om introducé’s mee te nemen en andere gays m/v te interesseren voor Genius. We hopen dat veel homo's en lesbo's, die Genius nog niet kennen, zo ongedwongen en vrijblijvend eens met ons kunnen kennismaken.

 


Datum: zaterdag 23 juni, Tijd: 16.00 - 18.30 uur. Locatie: Cafe Kalff, Oudegracht 47. Drankjes zijn voor eigen rekening, hapjes van Robbert en Genius.


Diner: vanaf 18.30 uur: bij Umami, het nieuwe, Aziatisch tapasrestaurant, ook aan de Oudegracht, op nr.74, vlakbij Café Kalff.

Graag horen we of je wilt komen. Geniusleden en kandidaatleden kunnen zich aanmelden voor de borrel en/of het diner via de aanmeldmodule van de website (menu rechts als je ingelogd bent). Introducé(e)s kunnen zich aanmelden voor de borrel en/of het diner via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelding voor het diner is pas definitief na storting van 25 Euro . Aanmelding voor het diner is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 22 juni a.s.

Meer informatie over het festival vindt je op www.midzomergracht.nl

 


Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.