Poort02

Een heerlijke, inspirerende en ontspannende PaasLunch in  Leiden

Op zaterdag 31 maart organiseert de IG Culinair haar 1e activiteit: een heerlijke PaasLunch in Leiden. De lunch wordt voorafgegaan door een inspirerende lezing en afgesloten met een ontspannende rondvaart door de grachten van Leiden.

De PaasLunch wordt gehouden in Brasserie Restaurant De Poort gevestigd in de Zijlpoort, één van de twee stadspoorten die Leiden nog rijk is. In de historierijke Poortwachterszaal zal een uitgebreid buffet worden geserveerd (www.poort.nl).

Het thema van de lezing is ‘Zakelijk uit eten gaan’ en zal worden gegeven door Robbin Porrio, directeur en cuisinier van Gastronomie Wijn & Spijs (www.gastronomischgenieten.nl). Hij zal onderwerpen bespreken zoals:
•    welk gezelschap neem ik mee naar welk restaurant
•    wijn & spijs combinaties
•    omgangsvormen

De culinaire dag sluiten we af met een rondvaart (facultatief) door de grachten van de eeuwenoude binnenstad van Leiden.  We krijgen daarbij een kunsthistorische toelichting van een deskundige gids kunsthistorica en archeologe Irmina Burger. De rondvaart zal eindigen in de Blauwpoortshaven aan de Beestenmarkt.

Programma
12:00    Ontvangst met een glaasje bubbels en een amuse
13:00    Lezing ‘Zakelijk uit eten gaan’ door Robbin Porrio
14:00    PaasLunch
16:00    Afsluitende woorden door Marcel Sanderse
16:30    Rondvaarttocht met kunsthistorica Irmina Burger
17:30    Einde rondvaart

Locatie
Brasserie Restaurant De Poort, Haven 100 in Leiden.

Kosten
Kosten voor de lezing en PaasLunch (drank is voor eigen rekening) is € 17,50 voor leden en kandidaatsleden. Introducés zijn van harte welkom; voor hen zijn de kosten € 25,00.
Kosten voor de aansluitende rondvaart is € 10,00 voor leden, kandidaatsleden en introducés. Het maximaal aantal deelnemers voor de boot is 45.

Route
Vanaf het Centraal Station Leiden is het ongeveer 20 minuten lopen naar Brasserie Restaurant De Poort.  Vanaf de Beestenmarkt is het ongeveer 5 minuten lopen naar het Centraal Station Leiden.

Parkeren
Buiten de singel, in de woonwijk kun je gratis parkeren.

Inschrijven
Inschrijven kan door aanmelden via de website (http://www.genius.nl/component/registrationpro/?view=event&did=56) en het desbetreffende bedrag over te maken. Toekenning van een plaats op de boot zal gebeuren op volgorde van binnenkomst van de betaling.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.