In 2012 bestaat Genius 20 jaar! Dit vierde Lustrum gaan we verrassend, verfrissend en vernieuwend vieren. Op zaterdag 25 februari 2012 zijn leden van Genius te gast bij Het Nationale Ballet in Het Muziektheater Amsterdam voor een bijzondere avond rondom de voorstelling van het eerste programma van Present(s). Bij wijze van hoge uitzondering kunnen we een dagelijkse training bijwonen en met eigen ogen zien hoe veel discipline en conditie het maken van een balletvoorstelling eist. Ook krijgen we een rondleiding achter de schermen van Het Nationale Ballet. Op een aantal centrale plaatsen staat een expert klaar om ons meer te vertellen over het proces dat voorafgaat aan een voorstelling. Onderweg zien we het kostuumatelier, de rekwisietenafdeling en uiteraard de solistengang met kleedkamers en balletstudio’s. En daarna kunnen we genieten van Present(s), een avondvullende voorstelling van vernieuwende choreografieën.

De februaribijeenkomst is ná de Algemene Leden Vergadering – aankondiging ALV volgt nog.
Let op! Er zijn maar 70 kaarten beschikbaar en je moet je opgeven vóór 6 februari.

17.45 uur    Ontvangst bij de Artiesteningang Muziektheater Amsterdam*
18.00 uur    Bijwonen training
18.30 uur    Rondleiding achter de schermen
19.15 uur    Borrel- walking dinner
20.15 uur    Voorstelling Present(s)
23.00 uur    Einde voorstelling

Kosten voor hele avondprogramma (incl. drank tijdens borrel èn eten en incl. het kaartje voor de voorstelling) is € 68,00 voor leden en kandidaatleden, voor introducées en gasten € 85,00.
Ook bij dit evenement geldt: aanmelden is betalen

Aanmelden via de website:

http://www.genius.nl/component/registrationpro/?view=event&did=53

Voor vragen kun je terecht bij Alexander Nickel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.