rejuvenationDRESSCODE: "kleed je zo jong als je je voelt".
Bij binnenkomst word je op de foto gezet.

Een terugkerende discussie bij Genius is de gemiddelde leeftijd van de leden en de vraag of daar iets aan gedaan moet worden. Dit onderwerp kwam ook weer naar voren bij de enquête die vorig jaar onder de leden gehouden werd en de meningen waren verdeeld. Daarom leek het een goed idee dit onderwerp verder uit te diepen als thema bij de jaarlijkse Dies in oktober! Oftewel de Dies draait dit jaar om: Verjonging. Wat houdt dit in? Verjonging is op diverse manieren op te vatten en de sprekers zullen er dan ook hun eigen visie op presenteren.

Het programma ziet er als volgt uit (voor meer informatie klik de naam van de spreker):Aanvang Onderdeel: Spreker: Onderwerp:
11.30 Ontvangst met koffie en broodje
12.30 DEEL 1 Marcel Sanderse, voorzitter Genius

Wouter NeeringsCOC Nederland

Openingswoord Dies 2011


Hoe heeft het COC succesvol meer jongeren geworven?

Benjamin van EsExpreszo jongerenmagazine Wat houdt jongeren bezig?
Peter de GrootSchorer Stichting Onderzoek dat Schorer stichting hield over de vraag: hoe jongeren te bereiken
Kandidaat-leden Wat verwachten jongeren van een netwerkclub?
13.45 pauze
14.15 DEEL 2 Marcel Holtslag, psycholoog en relatie therapeut Wat zijn de (verborgen) beweegredenen om te verjongen?
Christiaan Fraza, stylist Hoe kom je jong over, wat is passend voor je leeftijd?
Marijke Helwegen, media persoonlijkheid Uiterlijke verjonging / mentale verjonging
15.15 ontspannen in bos, zwembad, sauna
18.15 borrel
19.30 drie gangen diner
22.30 voorstelling in lounge Rob Hermans, coach en cabaretier verjonging in drie stappen: de workshop
23.00 nazit in de bar
01.00 einde


Na beantwoording van een aantal serieuze vragen wordt het middagprogramma na de pauze wat luchtiger van toon. Een psycholoog zal de leden uitdagen na te denken over hun werkelijke motieven. Een stylist zal na de pauze kledingadviezen geven over wat passend is om bij een bepaalde leeftijd te dragen. Daarna is Marijke Helwegen te gast om te vertellen hoe zij verjonging beleeft. Het gehele programma door staat interactie met de zaal voorop. De sprekers haken stuk voor stuk aan bij een panel dat vanaf het begin aanspreekbaar is, dus vuur gerust je vragen  af!

Na het diner wordt de draad weer opgepakt en is er een optreden van een coach/cabaretier met een geheel eigen interpretatie van het thema.
De hele middag en avond zullen Kandidaat-leden jullie gastheer en gastvrouw zijn.

Zoals gebruikelijk is er bij de dies mogelijkheid te overnachten, zowel de nacht ervoor als erna. Voor beide nachten samen is er een speciale prijs.
Deze Dies mag je niet missen!


Kosten:
62 euro voor het gehele dagprogramma inclusief borrel en diner, 27 euro voor alleen het middagprogramma inclusief borrel.

Aanmelden:
Voor leden via de website, en voor aspiranten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiterlijk aanmelden op zaterdag 22 oktober.
Aanmelding is pas definitief zodra de betaling binnen is . Bij onverhoopte verhindering is restitutie helaas niet mogelijk.

Diner:
Voor het hoofdgerecht is er ter plekke keuze uit vlees of vis.
Indien je speciale dieetwensen hebt of vegetarisch eet, geef dat door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie:
Hotel NH Sparrenhorst , Eperweg 46, Nunspeet.
Niet ver van treinstation Nunspeet (1,5 km), eventueel te belopen, zie kaart
Je kunt ook de shuttleservice tussen het hotel en het station gebruiken. Reserveer dit 24 uur van tevoren bij het hotel. Telefoon 0341-255911.
Vanaf station Nunspeet kun je ook de taxi of bus 100 nemen. Het hotel bevindt zich recht tegenover de bushalte.

Kamers:
Overnachtingen zelf boeken bij het hotel, doe dat telefonisch (0341-255911) en vermeld bij twee nachten dat je van Genius lid bent, dan is er een speciale prijs.
€ 99,00 per kamer inclusief ontbijt voor 1 nacht, op basis van één- of tweepersoonsgebruik.
€ 158,00 per kamer inclusief ontbijt, voor 2 nachten, op basis van één- of tweepersoonsgebruik.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.