breinHet menselijk brein: Aangeleerd of aangeboren?
Wat weten we nu eigenlijk van het brein?

De mei-activiteit op 28 mei 2011 van de IG Gezondheid en Welzijn zal in het thema staan van het menselijk brein. Prof. dr. Hanna Swaab, klinisch neuropsycholoog van Universiteit Leiden en dr. Wouter Staal (Karakter kinder en jeugdpsychiatrie / UMC Radboud Nijmegen) bespreken vanuit hun eigen vakgebied de werking van de hersenen. Zowel vanuit neurobiologische als neuropsychologische oogpunt worden onze hersen ontleed. Hierin blijft de discussie of wie wij zijn vastgelegd is in onze hersenen of juist aangeleerd? In het grote, rustige en monumentale Stadspark Sonsbeek in Villa Sonsbeek in Arnhem zullen de lezingen, borrel en het diner plaatsvinden. Kortom een leuke activiteit om rekening mee te houden. Zet 28 mei 2011 dan al vast voor de activiteit van Genius. Tot dan! Inschrijven is nog niet mogelijk, maar voor meer informatie kun je wel mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.