LuzacOmgaan met de verandering in je leven
De kunst van het jezelf opnieuw uitvinden

Rotterdam, Luzac College, 26 maart 2010

Een workshopmiddag over Persoonlijk Verandermanagement door de IG Mens & Organisatie

  • Hoe ontwikkelen we ons als gay door de jaren heen?
  • Hoe verschuift onze plaats in arbeid en organisatie, en hoe ervaren we dat?
  • Wat kunnen rijp en groen van elkaar leren?

De trainers/coaches van IG Mens & Organisatie bieden je een workshopmiddag aan, in de stijl van onze succesvolle eerdere themamiddagen: ‘Zichtbaarheid als gay professional’ (2009) en ‘Gay leadership’ (2010). Een levensloopdeskundige zal ons een introductie geven op het thema ‘sociale en esthetische volksgezondheid’. Daarna kun je à la carte twee workshops kiezen uit ons menu:

ProfessionelePassieProfessionele passie

"Is that all there is?" Soms stel je jezelf in je professionele leven deze vraag. En dan maak je de balans op: volg ik het kompas van mijn passie, wat heb ik tot nu toe geleerd, wil ik zo verder, ben ik trouw aan mijzelf? In deze workshop leer je je eigen talenten te managen.
Het accent ligt op wat wij van elkaar kunnen leren in het volgen van je innerlijke stem, het verder ontwikkelen en de marketing van je talenten.


gelukkigehomoDe gelukkige homo: happy, single, kids?

Je hebt het er vast wel eens over gehad: 'happy single' or ‘double income no kids’. Als je geen vaste relatie (meer) hebt èn geen kinderen, dan ben je vrij en hip! Dat klinkt wel leuk, maar is het ook zo? Tegenwoordig nemen gays steeds vaker een kind om zo ‘meer invulling aan hun privé-leven te geven’.
Deze workshop is bedoeld voor singles, samenwonenden, latters, met of zonder kind, met of zonder kinderwens. Deze workshop persoonlijk verandermanagement geeft je meer zicht op hoe jij je prive-leven kan en wil vormgeven.


ouderwordenOuder worden, wat betekent dat voor mij?

In deze workshop wisselen we uit wat ouder worden voor een ieder betekent. Welke veranderingen brengt het met zich mee: fysiek, geestelijk, sociaal, professioneel? We willen de deelnemers laten ervaren dat het onvermijdelijke proces van ouder worden een wenselijk proces kan zijn. Doel is dat de deelnemers zich bewust worden van deze veranderingen en hierbij ook van elkaar leren.


levenleukwerkEen leven leuk werk

De meeste mensen willen leuk werk, maar veel mensen vinden dat zij dat niet hebben.
In deze workshop proberen we er achter te komen waarom mensen hun werk niet leuk (meer) vinden. Daarna gaan we onderzoeken wat je kunt doen om je werk leuk te krijgen en leuk te houden. Kom zelf ’in control’ en ervaar dat soms verrassend kleine stapjes voldoende zijn, maar dat je soms ook verrassend grote stappen wil zetten!


levensloopLevensloop

Je wordt meegenomen op het pad van je levensloop. En op dat pad sta je in deze workshop even stil. Je kijkt achterom, je kijkt waar je staat en je kijkt vooruit.
Welke mogelijkheden en kansen boden jou de verschillende fasen van je leven? Wat stond centraal en wat zijn thema's die speelden? Voor welke keuzes kwam je te staan, wat deed je ermee en wat is de ontwikkeling van het pad verder?


aantrekkingskrachtAantrekkingskracht – je eigen uitstraling en die van anderen door de jaren heen
Wat maakt jou aantrekkelijk, nu en eerder in je leven?
Wat vind je aantrekkelijk in anderen – van verschillende leeftijden?
Wat is het aandeel hierin van uiterlijk en/of van innerlijke schoonheid?
Welke rol speelt aantrekkingskracht in je werkomgeving?
In deze workshop ontdekken we de verschillende drijfveren, behoeften, motieven en emoties die in het geding zijn als je andere mensen ontmoet. Word je bewust van je aantrekkingskracht en leer hoe je die kunt inzetten.

Programma
13.00 uur ontvangst kandidaat-leden
13.30uur ontvangst leden
14.00 uur Start programma
17.30 uur Borrel
19.00 uur Diner in Branco

Aanmelden kan t/m 23 maart 2011 - voor leden alleen maar via de aanmeldmodule (alléén mogelijk als je ingelogd bent). Kandidaat-leden kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via hun begeleider.

Bereikbaarheid en parkeren
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het Luzac College goed bereikbaar.
Vanaf Station Rotterdam Centraal is het ongeveer 13 minuten lopen. Neem NIET de hoofduitgang, maar de uitgang aan de achterzijde (Noordzijde/Stationssingel), loop naar rechts en blijf deze weg volgen: Proveniersplein, Proveniersstraat, Teilingerstraat, tot je aan de Noordsingel komt. Loop over het bruggetje naar de overkant en loop een stukje naar links, tot je bij het gebouw van het Luzac College komt.
Auto: er is voldoende mogelijkheid in de buurt om (betaald) te parkeren.

Adressen:
Luzac College
Noordsingel 117
3035 EM Rotterdam

Het Luzac College Rotterdam is gevestigd in het voormalige gerechtsgebouw (gebouwd in 1899 door architect W.C. Metzelaar jr. in neorenaissance stijl) aan de Noordsingel 117 in Rotterdam.

Restaurant Branco, 1e Pijnackerstrr 120-B
http://www.branco-rotterdam.nl/
Let op: aantal plaatsen bij diner is beperkt tot 40 (meer stoelen hebben ze niet).

Deelnamekosten:
Middagprogramma: € 10,00
Diner: € 40,00
Middagprogramma en diner: € 50,00

Deelnemersbijdrage over te maken (alléén zichtbaar als je ingelogd bent). Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.