zuidasGenius netwerkborrel (wijnproeverij) in 'New Amsterdam', het meest complete appartementengebouw op de Zuidas. Wil je meer weten over de Zuidas en hoe het is om er te wonen en/of te werken? Van 17.00 tot 19.00 ben je welkom in 'New Amsterdam' (Gustav Mahlerlaan 56), met zijn ongekende mogelijkheden. Of je koopt of huurt, je hebt automatisch toegang tot de luxe van New Amsterdam. Fitness, sauna, zwembad, serviceteam en de meest compleet afgewerkte appartementen in Amsterdam.
Meld je aan voor de wijnproeverij en leer de Zuidas kennen. 

Aanmelden: 
Aan deze borrel zijn geen kosten verbonden. Aanmelding voor leden via de aanmeldmodule op www.genius.nl - voor asprianten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via hun aspirantenbegeleider. Voor meer info over New Amsterdam: www.newamsterdam.nl

zuidas2Bereikbaarheid van 'New Amsterdam'
Openbaar vervoer: New Amsterdam ligt op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Hier
stoppen naast de trein onder andere tram en buslijnen 5,15, 50,51, 15,61. Neem bij het uitlopen van de Zuidzijde van station Amsterdam Zuid de eerste straat (Gustav Mahlerlaan) rechts en na ongeveer 100 meter ligt de hoofdingang van New Amsterdam aan de rechterkant: Gustav Mahlerlaan 56.
Met de auto: Q park Mahler ligt onder New Amsterdam aan de Gustav Mahlerlaan 34

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.