NaardermeerEén van de doelen van Genius is netwerken. Bij het organiseren van activiteiten blijkt vaak dat er gebruik is gemaakt van het netwerk van de organisatoren. Ook nu is dat het geval. De IG Natuur & Outdoor prijst zich gelukkig met de banden met Natuurmonumenten. Daardoor werd het mogelijk om te organiseren:

Een (bijna) herfstvaartocht over het Naardermeer met aansluitend een lunch in Naarden.

Zoals bekend, het Naardermeer is het oudste beschermde gebied in Nederland. Natuurmonumenten kocht het in 1906. Het was de eerste aankoop uit haar bestaan. Om dit bijzondere en prachtige gebied te kunnen bewonderen is er een fluisterboot voor ons gereserveerd waarin maximaal 26 personen kunnen plaats nemen. .
In eigen beheer wordt er voor koffie en iets te eten gezorgd voor aan boord. We vertrekken om 10.00 uur. De tocht duurt tussen 2 en 2,5 uur.
Details over aanrijroute en andere zaken zijn te lezen op www.naardermeer.nl of www.natuurmonumenten.nl

Wij verwachten dat we na afloop enigszins hongerig zijn. Daarom hebben wij een optie om te lunchen genomen bij Restaurant de Turfloods. De Turfloods is gevestigd in een leuk historisch pand uit 1752 in de Vesting Naarden. Er is parkeergelegenheid. Een drie gangen lunch kost daar € 20,50 maar je kan ook a la carte eten.
Op www.deturfloods.nl vindt je alle bijzonderheden.
Als het weer een tijdje geleden is dat je in Naarden was raden wij je aan om na afloop van de lunch door dit hele leuke stadje te lopen. De inschrijving staat open voor leden, aspiranten en introducees. De boottocht inclusief koffie en versnaperingen kost € 12,50 per persoon. De lunch is voor eigen rekening. 

Aanmelden?
Leden melden zich voor de boottocht en/of de lunch aan voor zondag 12 september via de site. Aspiranten per email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Kortom een typische Genius activiteit waarvan je altijd hebt gezegd: dat zou ik wel eens willen doen, maar het komt er dan nooit van. Een bijzondere zondag is gegarandeerd. De boot is overdekt dus ook bij regen gaat het door. Geef je snel op, er zijn maar 26 plaatsen.

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.