stadion Zaterdag 27 februari 2010 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. De vergadering wordt gehouden in Amsterdam. Na afloop van de vergadering is er een rondleiding door de catacomben van het Olympisch Stadion, waarbij je je kunt laten verrassen door de bijzondere verhalen over dit gebouw. Daarna is er een borrel en een diner.

ALV
De agenda en de overige stukken van de Algemene Ledenvergadering zijn te vinden op de website onder 'Documenten - Bestuur en commissies - Bestuur - ALV2010'. Op de agenda staat onder meer deactualisering van de strategienota. Aan de aspiranten worden de stukken per e-mail toegestuurd omdat zij geen toegang hebben tot dit deel van de website.

Aanmelden en betalen
Aan de ALV zijn geen kosten verbonden, aanmelding via de website (voor leden) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor aspiranten) is wel verplicht. De borrel is voor eigen rekening. Voor het diner moet je je apart aanmelden. Het betreft een drie-gangen-diner en deelname kost € 35,=. De drankjes bij het diner zijn niet inbegrepen.

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.