bazelbuitenkantDe kranten staan er vol van en in de Tweede Kamer wordt er volop over gesproken. De pensioenleeftijd moet omhoog van 65 naar 67. De redenen: vergrijzing (we worden gemiddeld ouder) en de verminderde dekkingsgraad van de pensioenfondsen door de huidige economische crisis.

IG Economie organiseert op zaterdag 28 november 2009

Met pensioen. Kan ik dat nog wel betalen?

De Bazel Conference Center, Amsterdam

Heb je de discussies een beetje gevolgd? Wat zijn de gevolgen voor jou persoonlijk? Moet je nu bijverzekeren als je toch eerder wilt stoppen met werken? Vragen waarop IG Economie graag een antwoord wil geven. We hebben een programma samengesteld op een historische financiële locatie in het centrum van Amsterdam en nodigen je daarom van harte uit voor de volgende Genius activiteit.

Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 22 november. Leden melden zich aan via de site,
aspiranten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.