AANVULLENDE INFORMATIE OP DE AL GEPUBLICEERDE UITNODIGING.

DIES 2009 - DE ROL VAN DE HOMOSEKSUELE MENS IN DE RECLAME

‘Lokt een homo (m/v) alleen een homo (m/v) of juist een hetero' Hoe werkt de marketing / reclame in dit geval? Hoe zichtbaar zijn homosexuele mannen en lesbische vrouwen? Dit willen jullie natuurlijk allemaal weten en ......... Kom dus naar de Dies-bijeenkomst!!!

Zaterdag 31 oktober 2009 te Nunspeet

Als onderwerp is gekozen de rol van homoseksuele mannen en vrouwen binnen de reclame in de afgelopen tijd. Er is een verandering zichtbaar geworden in hoe homoseksuele mannen en vrouwen worden 'ingezet' in de reclame. In het verleden kwamen zij weinig of niet 'aan bod'. Vervolgens mondjesmaat en werden in eerste instantie 'mooie' mannen (veelal sporters) in de reclame gebruikt (Sanex e.d., beroemde parfum- en modehuizen). Nu valt steeds meer waar te nemen dat homo's worden 'gebruikt' om andere consumenten over de streep te halen om producten aan te kopen. Anders gezegd, hoe gayvertising de advertising voor hetero’s heeft beïnvloed.

SCHRIJF JE IN EN RESERVEER EEN KAMER IN DE SPARRENHORST vóór 20 oktober, want dat is de uiterste datum om nog een kamer via de Genius-blokreservering te kunnen bemachtigen. Voor meer informatie en aanmeldingen (alléén van aspiranten): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden moeten zich via de website aanmelden.


Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.