aantrekkingskracht.gif

Managementcursus speciaal voor Geniusleden en aspiranten (geen kosten).

Waarom loopt u automatisch bij een bepaalde supermarkt naar binnen voor uw boodschappen? Wat zorgt ervoor dat uw organisatie graag werkt met een leverancier? Niet alleen in persoonlijke relaties, maar zeker ook zakelijk is aantrekkingskracht de basis van succes.Aantrekkingskracht. We denken er elke dag wel een keer over na. Bij het uitgaan of op het werk. Wat trek ik aan en hoe presenteer ik mezelf? Hoe blijf ik aantrekkelijk voor mijn partner? Ook voor organisaties is het van belang om aantrekkelijk te zijn. Aantrekkelijk voor klanten en voor medewerkers, maar ook voor investeerders en samenwerkingspartners.

 

 

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.