IG Homoseksualiteit & Actualiteit ontvangt Genius in Hotel Des Indes

rozezaterdag.jpgElk jaar wordt op de laatste zaterdag van juni ergens in Nederland Roze Zaterdag gevierd. Dit jaar gebeurt dat in Den Haag, echter niet op de laatste zaterdag, maar op zaterdag 20 juni.
Nu de Roze Zaterdag na jaren weer eens in een wereldstad plaatsvindt, leek het de IG H&A een goede gelegenheid om de Genius bijeenkomst van juni daaraan te koppelen. Er zal een groots en veelzijdig programma geboden worden op en rond het Lange Voorhout, met informatie, hoogwaardigheidsbekleders, Willeke, kunst, muziek, en heel veel mensen. En de dag ervoor een conferentie van het Company Pride Platform. En nog veel meer. Daaraan voegt Genius een eigen programma toe, maar zo dat je ook allerlei andere activiteiten van die Roze Zaterdag kunt meemaken.

De Roze Zaterdag viert de zichtbaarheid en de gewonnen vrijheid. Een feest dus. Tegelijkertijd is er aanleiding om vragen te stellen. Daarom organiseren we op zaterdagmiddag 20 juni een debat (alleen voor leden, aspiranten en hun introducés) over zichtbaarheid en tolerantie. Neemt de homo-tolerantie af? Gaat dat betekenen dat de zichtbaarheid onder druk komt? Zou een teruglopende zichtbaarheid op haar beurt de tolerantie in gevaar brengen? En wat kan daar tegen gedaan worden? Een middag met wijze, geruststellende, en misschien ook sombere woorden. Dat alles op een prachtige locatie: Hotel Des Indes, aan het genoemde Lange Voorhout. Later op de dag zal er ergens een borrel zijn, en een maaltijd. En daarna kunnen we gaan dansen. Details maken we eind mei bekend.

Kortom: zet zaterdag 20 juni vast in je agenda. Dan zien we je in Den Haag!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.