pr_gr_360.jpgOranjefans, republikeinen en neutralen, verenigt U!

Traditioneel en toch anders: borrelen, buffet, naar muziek luisteren en de laatste Geniusroddels uitwisselen en dat alles voor slechts twintig euro per persoon. Je partner is ook van harte uitgenodigd.  Uitgevoerd worden Passacaglia van Johan August Halvorsen en Rejoice! Van Sofia Gubaidulina  door Telesto Duo.   Je kunt direct uit je werk naar de grachtengordel komen om het glas te heffen op onze geliefde vorstin en haar huis, gelardeerd met een bevlogen toespraak door ónze voorzitter.

Datum 29 april 2009 - de dag voor Koninginnedag.

Programma Graag binnenkomst tussen 18.00 en 19.00 uur. Tussen circa 19.30 en 20.00 uur zal het concert plaatsvinden (graag op deze tijd al aanwezig zijn) en na 21.00 kunnen jullie je elders in het nachtelijk feestgedruis storten. Klik hier voor het complete programma.

Locatie Prinsengracht te Amsterdam. (Dichtbij Leidsestraat/Leidsegracht)

Graag horen we uiterlijk 26 april of je aanwezig zult zijn door je aan te melden via de website (uitsluitend voor leden). De inschrijving sluit bij 70 personen. Je aanmelding is definitief als de kosten à 20 euro p.p. zijn overgemaakt. Aspiranten kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.