logogenius.jpgOp zaterdag 28 februari wordt de jaarlijkse Algemene Vergadering van Genius gehouden. Locatie is dit jaar Den Haag, waar het Bestuur iedereen vanaf 13h00 welkom heet in het Museum voor Communicatie. Vooraf is er voor aspiranten een speciaal half uur ingeruimd voor introductie en kennismaking vanaf 12u30. De vergadering begint om 13u30. 

Belangrijke onderwerpen zijn de strategienota, de terugblik en verantwoording over 2008, verkiezing van nieuwe bestuursleden, en de plannen voor 2009 – alle documenten kun je terugvinden op intranet. Na de vergadering is er de mogelijkheid om het museum gratis te bezoeken, en biedt het Bestuur alle deelnemers een borrel aan. Aansluitend is er een buffet in Restaurant Juliana’s op Plaats in Den Haag voor degenen die zich hiervoor aangemeld hebben.

Voor leden is er meer informatie te vinden op het intranet, hier kunnen zij zich ook aanmelden. Aspiranten kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding of je alleen aan het middagprogramma deelneemt of aan het hele programma (incl. buffet).

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.