schreierstoren.gifHierbij nodigen we je uit om een drankje te komen drinken op zaterdag 11 oktober 2008. Er wordt dan een borrel georganiseerd, waarbij aspiranten en een aantal (nieuwe) Genius-leden aanwezig zullen zijn om in ontspannen sfeer samen te borrelen. Dit is een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de Genius-leden en mede-aspiranten.

Enkele drankjes zullen je worden aangeboden door de Vereniging.

Date & Time
zaterdag 11 oktober 2008, van 17:00 tot ongeveer 19.30 uur

Place to be
De Schreierstoren, Prins Hendrikkade 94/95. In het centrum van Amsterdam, tegenover het Centraal Station. Zie http://www.schreierstoren.nl

Aanmelden
Graag horen we uiterlijk woensdag 8 oktober of je aanwezig zult zijn. Leden melden zich uitsluitend aan via de website. Aspiranten melden zich aan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot de 11e!!

Met vriendelijke groet,

Aspiranten Begeleidings Commissie (ABC).

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.