blokart.jpgHet is weer zomer en dan wordt het weer tijd voor Outdoor activiteiten. De IG Natuur & Outdoor heeft ook dit jaar zijn best gedaan om er iets speciaals van te maken. Haal de korte broek en het strakke shirtje dus maar uit de kast en plant de (te) grote zonnebril maar boven op je hoofd, want op zaterdag 26 juli gaan we naar de kust! Bij strandpaviljoen Timboektoe in Wijk aan Zee hebben we echt zomerse activiteiten georganiseerd met voor elk wat wils.

Het belooft een zeer sportieve dag te gaan worden, met spectaculaire activiteiten als Blokarten, Powerkiten en Discgolfen. We worden ontvangen op het zeer relaxte terras van Strandpaviljoen Timboektoe met zicht op strand, zee en Noorzeekanaal. De inschrijving is verlengd tot 24 juli 2008. Aspirantleden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Door omstandigheden vindt de Natuur & Outdoor dag as zaterdag 26 juli niet plaats in strandpaviljoen Aloha maar in het vlak daarvoor gelegen strandpaviljoen Timboektoe (http://www.timboektoe.org/main.php). Douches en omkleedfaciliteiten zijn daar ruimschoots aanwezig. De route ernaar toe is hetzelfde.

Onder het genot van koffie/thee en een brownie zullen de activiteiten aan ons worden uitgelegd. We hebben naast ‘normale’ activiteiten ook iets georganiseerd dat je misschien altijd al had willen doen, maar waar je nooit de gelegenheid voor hebt gehad. Erg leuk om te proberen, maar ook erg leuk om naar te kijken voor degenen die het iets rustiger aan willen doen.

powerkite.jpgAlle activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs, want veiligheid staat voorop, en uiteraard krijg je bij alles eerst uitleg en instructies. Wat hebben we in petto?

Blokarten ? Dit is een rage die over is komen waaien vanuit Nieuw Zeeland. Met deze moderne strandzeiler gaan we het harde zand op, voor een race over het strand met de wind door je haren, een ultieme manier om eens lekker uit te waaien. Blokarten is een activiteit met een hoge woww! factor.

Powerkiten ? Met deze activiteit ervaar je de kracht van wind door middel van de modernste kites - een spectaculaire ervaring om niet snel meer te vergeten! We beginnen met een kleine vlieger om het sturen onder de knie te krijgen, en gaan daarna met de grotere kites aan de slag.

Discgolven ? Dit is de frisbee variant van het traditionele golf. Na een korte clinic over de verschillende werptechnieken werken we een discgolf.jpguitdagend parcours af. In zo min mogelijk worpen proberen we de frisbee in de polehole, een ronde mand op een standaard, te gooien. De groep met de minste worpen over het gehele traject wint de ronde. Disc golf is een uitdagende activiteit voor jong en oud, sportief en minder sportief!

Beach volleybal, wandeling door de duinen en zwemmen ? Bij een strandprogramma kan de ultieme strandsport natuurlijk niet ontbreken. Beach Volleybal is gegarandeerd een succes. We kunnen een aantal wedstrijdjes spelen en voor de liefhebbers is het mogelijk een wandeling te maken door de duinen of te gaan zwemmen.

Moe, maar zeer voldaan kunnen we de rest van de dag/avond genieten van borrels en (zoals het hoort) een BBQ!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.