genius-netwerk-gay-professionals trimmedGezellige zomer

Het belooft een gezellige Genius-zomer te worden. In mei gaan we onder aanvoering van Erik van Miltenburg op zoek naar de grutto, in juni zijn we prominent aanwezig op het MidZomerGracht-festival met een Literaire salon Zomerspecial en in juli kunnen we naar de schitterende opera Dood in Venetië, met een inleiding van Hans Nieuwenhuis, een zeer bekend gezicht in de operawereld. De IG Mens & Organisatie organiseert de maandbijeenkomst van juni.

 

Op de supergezellige en overdrukke Koniginneborrel vierden we de première van een nieuwe briefkaart, eenvoudig van opzet maar heel geschikt voor het doel: andere gay professionals m/v attenderen op ons bestaan en de mogelijkheid bieden om zich aan te sluiten.

Achter de schermen wordt door tal van leden hard gewerkt om Genius in de kijker te spelen. Zo wordt er een speciale presentatie ontwikkeld, waarmee we ons kunnen laten zien op evenementen zoals Roze Zaterdag en de Gay Pride. Ook de opzet van de Algemene Leden Vergadering wordt tegen het licht gehouden. Dat kan wel een tikje dynamischer, nietwaar? Dat alles uiteraard zonder onze wettelijke verplichtingen als vereniging te verwaarlozen.

In het eerste kwartaal van dit jaar konden we drie nieuwe leden verwelkomen. Waarvan twee vrouwen en een dertiger. Als we op een dergelijke, geleidelijke manier groeien, kan Genius een eigentijdse community worden, waar jong en oud, man en vrouw zich thuis voelt, zonder dat ‘oudgedienden’ het gevoel krijgen te vervreemden van de club en haar activiteiten. We vormen een sympathieke, actieve en warme vereniging met elkaar, dat is goud waard.

 

Tot slot: Mark Friebel kwam met een goede tip: de website www.gayentrepreneurs.nl. De site is in het leven geroepen om een online netwerk te creëren tussen gay ondernemers in heel Nederland en België. Onder het motto ‘samen staan we sterker’ wil initiatiefnemer Paulo Oliveira, samen met andere gay-ondernemers, de handen in één slaan. Neem maar een kijkje, wellicht is het ook interessant voor jou.

 

Fijne zomer gewenst en tot ziens op een van de leuke activiteiten!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.