roze golfbal 1

Zijn termen als putten en chippen nu nog onbekend voor je? Na onze golf-clinic op zaterdag 27 mei in Den Bosch niet meer! Onder begeleiding van een golfpro oefen je de techniek van full-swing, chippen en putten.

Open Event
De golf-clinic is een Open Event dat wordt georganiseerd in het kader van Roze Jaar Den Bosch.

Spel
De golf-clinic vooraf gegaan door een spel. Aan de hand van de Kennismakingskaarten ontmoet je mensen van buiten Genius en leer je de mensen binnen Genius beter kennen. Axelle de Roy, auteur van o.a. Kennismakingskaarten, begeleidt het spel.

Diner
We sluiten af met een Bourgondisch diner op de golfclub.

Programma
14.00u Ontvangst met koffie en Bossche Bol of worstenbroodje
14.15u Op speelse manier met elkaar kennismaken, aan de hand van de Kennismakingskaarten (door Axelle de Roy)
15.00u Golf-clinic
17.00u Borrel
18.00u Diner

Locatie en bereikbaarheid
BurgGolf Haverleij Den Bosch
Leunweg 40
5221 BC ’s Hertogenbosch
www.burggolf.nl

Bij de golfclub is ruim voldoende parkeergelegenheid. Bereikbaarheid met OV is lastiger; we adviseren om te carpoolen. Of neem een taxi vanaf station ’s Hertogenbosch.

Kosten
Het middagprogramma inclusief koffie en lekkers bij ontvangst kost 15 euro. Middagprogramma met aansluitend diner kost 39 euro. Drankjes (bij de borrel en bij het eten) zijn voor eigen rekening.

Graag tot ziens in Roze Den Bosch!

 

Aanmelden? Zo werkt het:

1. Ga naar www.genius.nl 

2. Log in met je persoonlijke Genius-account

3. Klik in het linker-menu op "Evenementen" 

4. De beschikbare activiteiten zie je in de kolom "Event"

5. Klik op de naam van de activiteit waarvoor je je wil inschrijven en volg de stappen.

 

Leden en kandidaat-leden kunnen zich alleen opgeven via de website. Wil je iemand meenemen? Dan meld je deze persoon ook aan via de website. Vul dan ook even de naam in van je introducé in de invoervelden onder 'mijn gegevens'. Let erop dat je een bevestigingsmail krijgt!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.