Op 6 mei hebben de Genius vrouwen Astrid, Irene en Nicolette een event georganiseerd, exclusief voor vrouwelijke leden van Genius en belangstellenden. Een goede mix van deelnemers kwam samen bij Ma Brown’s, een restaurant met Britse keuken in Haarlem. De bijeenkomst had tot doel om de deelnemers met elkaar te laten kennismaken en de niet-leden te interesseren voor Genius. Het programma bestond uit een onvervalste high tea afgewisseld door een mini-workshop. Dit was de ‘plus’ in de High Tea+. Het thema van het event was: ‘Samenwerken - We gaan ervoor!’

De workshop stond onder leiding van de ervaren vakvrouwen Astrid en Irene. Astrid heeft haar eigen trainingsbureau en werkt ook als opleidingsadviseur. Irene werkt als Strategisch Loopbaan Adviseur en is een ervaren coach. Zij zorgden voor actieve en vrolijke workshopmomenten waarbij de aanwezigen meer inzicht kregen in en informatie over elkaar. Het leverde voldoende stof tot praten onder het genot van onder andere cucumber sandwiches, scones & clotted cream en nog meer lekkers plus heel veel thee.

We sloten de high tea af door ieder haar droom op te schrijven die Genius en haar vrouwen over een jaar hebben vervuld. Letterlijke quote: ‘Dat de Genius bijeenkomsten wat meer door vrouwen bezocht worden zodat we een prettige mix creeëren.’ De sfeer was uitstekend, de kennismakingen en gesprekken interessant en de mini-workshop leverde goede input op voor vervolgstappen. En de high tea smaakte prima!

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.