Nicolette_StraverIn het aprilnummer van Zij aan Zij is een kort interview met onze vice-voorzitter Nicolette Straver verschenen. Aanleiding daarvoor was het congres L-Women@work, waar Nicolette een korte presentatie over Genius heeft gegeven.

 

Het artikel is een zoektocht naar het Roze Plafond op de werkvloer. Aan het woord komen ook Marion Mulder, organisator van L-Women@Work congres, waar ongeveer honderd vrouwen uit elf landen elkaar ontmoetten. Ook Silvy Vluggen, Global GLBT Program Manager, Diversity and Workforce Programs bij IBM komt aan het woord. Een boeiend betoog met de roep om aandacht aan diversiteit in ondernemingen.

 

Het volledige artikel vind je op de website: Documenten/algemeen of via deze link: http://www.genius.nl/component/docman/cat_view/28-algemeen

(daar moet je iets naar beneden scrollen naar PDF: Artikel ZijaanZij 2012-3)

Genius - Netwerk van LGBT+ Professionals | © 2016 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genius staat geregistreerd onder KvK nummer 40240282
Vestigingsadres (alleen voor correspondentie): Landmeterstraat 18 2645KH te Delfgauw
- Voor lidmaatschapszaken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor financiën: rekeningnummer: NL11INGB0000198090; correspondentie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.